Pengunjung Klik ing Blog ing endi?

wong edan1

Wis suwe digunakake ing versi Martech anyar. Kita isih duwe sawetara alangan sing kudu diatasi nalika ngowahi tata letak saiki dadi tata letak sing luwih interaktif sing luwih gampang digunakake kanggo para pemasar kanggo golek lan riset tuku teknologi sabanjure.

Salah sawijining tes utama sing ditindakake nalika nyiapake yaiku mbusak formulir telusuran internal (kita nyoba nggoleki telusuran WordPress lan telusuran khusus Google) lan ganti nganggo Algolia, telusuran minangka solusi layanan sing nyedhiyakake pratinjau gambar uga autosuggestions. Sampeyan bakal ngerti ing ngisor iki, pamindhahan kasebut dadi pemenang - ngasilake luwih akeh keterlibatan, nambah tampilan kaca saben kunjungan, lan nyuda tingkat bouncing kita.

Kajaba nggunakake Analytics, penting kanggo nglacak lokasi pangguna sing ngeklik lan nggawe manawa nggunakake kothak telusuran. Kanggo tujuan kasebut, kita ndhaptar panggunaan Telor Crazy. Crazy Egg nawakake papat visualisasi unik sing bisa digawe ing kaca apa wae situs sampeyan - uga kesempatan kanggo nyoba interaksi seluler uga.

Crazy Endhog Overlay

Heatmap Endhog Edan

Heatmap Endhog Edan

Heatmap Endhog Edan

Edan Egg Confetti

Iki minangka tampilan pengunjung anyar (abang) lan bali (putih) sing bali. Laporan confetti uga bakal ngrusak informasi seluler, tablet, sistem operasi lan resolusi.

Edan Egg Confetti

Gulung Endhog Gila

Kita duwe sawetara tugas sing kudu ditindakake - katon yen kiriman utama kalebu, nanging para pengunjung ora weruh alasan sing kuat kanggo nggulung mudhun. Kita bakal ngupayakake nyedhiyakake luwih akeh kolom informasi lan rincian kategori kiriman anyar.

Gulung Endhog Gila

3 Komentar

  1. 1

    Ngomentari minangka salah sawijining komponen sing nggawe blog dadi efektif, nanging asring banget sampeyan ndeleng wong mateni komentar utawa ora nyenengake para pengunjung menehi komentar. Mesthi sampeyan bakal entuk sawetara spam, nanging ana sawetara plug-in spam sing komentar sing apik kanggo aku.

    Aku nyoba nyoba nginstal Crazy Egg nalika mbalik maneh nanging ora duwe nasib, bisa uga wayahe golek liyane.

    Tare.

    • 2

      Hai Tara,

      Pancen bener! Aku nganalisis komentar lan pengaruh ing blogku lan nemokake komentar minangka alat paling gedhe kanggo narik kawigaten para pamaca.

      Aku nyoba nginstal ClickHeat lan ora bisa digunakake, nanging CrazyEgg katon apik.

      Doug

  2. 3

    Matur nuwun kanggo ngirim informasi iki. Aku bakal njupuk Egg Crazy. Ya, aku setuju yen golek komentar ing blog pancen nyenengake. Aku ora nate mikir babagan blogku dhewe sadurunge. Terus pasang informasi apik sing migunani banget kanggo wong liya!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.