Detak jantung: Tekan luwih saka 150,000 Konsumen Milenium Wanita sing Gairah

deg-degan

Merek saiki mbuwang $ 36 milyar ing saluran sosial kanggo melu lan entuk konsumen milenium anyar nggunakake kampanye gaya Influencer kanthi jeneng selebriti. Nanging; keterlibatan lan konversi kurang amarga wanita milenial percaya lan luwih milih karo rekomendasi kanca kanthi eksklusif nalika milih antarane produk utawa layanan liyane.

deg-degan minangka platform kanggo wanita milenial kanggo promosi merek ing akun sosial lan komunitas pribadi. Detak jantung bubar dirilis Temokake Pakan, nawakake cara sing apik kanggo merek kanggo nyambung karo konsumen wanita umur 150,000 taun ing platform kasebut. Kanthi ewonan pilihan mung ing minggu pertama, Discover Feed anyar Heartbeat wis cepet dadi cara paling cepet kanggo konsumen nemokake kampanye merek supaya bisa dadi Duta Besar sing mbayar lan miwiti nggawe konten promosi liwat saluran sosial.

Dashboard deg-degan

Fitur Detak Jantung kalebu:

  • Kampanye Turn-Key - Tekan target kanthi luwih cepet nganggo Cithakan lan pilih templat kampanye fokus fokus objektif pemasaran sing berkembang. Tim kita bakal nggawe manawa kabeh wis siyap kanggo target sampeyan. Sampeyan mung lungguh lan nikmati La Croix.
  • Riset internal - Saben Cithakan kalebu kemampuan kanggo takon babagan Duta Besar. Aja mikir manawa cara warna kasebut bakal bisa ditrapake maneh karo pelanggan maneh!
  • Optimisasi Real-Time - Sistem HaAL Heartbeat (Heartbeat Ambassador Authenticity Logic) kanthi otomatis mindai lan prioritas pangguna sing nggawe konten sing paling efektif kanggo merek sampeyan. Nyuwun pamit mbayar para pengikut palsu kanggo ngrungokake pesen sampeyan.

deg-degan nggawe kampanye sosial luwih efektif kanthi ngaktifake merek supaya bisa langsung melu konsumen liwat kanca sing dipercaya. Duta Besar ing platform Heartbeat dibayar kanggo nggawe lan nuduhake konten asli babagan merek sing disenengi. Duta Besar Heartbeat nggayuh 526 yuta konsumen liwat kampanye ing Instagram, Facebook lan SnapChat, sing bisa ngasilake luwih saka 100 yuta seneng lan luwih saka 9 yuta komentar saben minggu.

Heartbeat minangka siji-sijine jaringan konsumen kanthi ukuran sing ngidini para pengiklan nggawe kampanye tekan konsumen wanita enom lan kanca sing dipercaya kanthi skala kanthi konten sing digawe pangguna.

Miwiti Denyut Jantung

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.