Pertukaran Konten Audisi: Curasi lan Sindikasi

ijol-ijolan isi hearsay

Saben dina, tim kita mriksa atusan sumber data pemasaran lan nuduhake data kasebut liwat saluran pemasaran lan klien. Kita nggunakake tandha, ngawasi sosial lan pamaca kanggo nemokake lan mriksa konten - banjur push konten kasebut menyang pamirsa lan pelanggan sing nggunakake alat kayaHootsuite lan penyangga kanggo nuduhake data kasebut.

Kita ora cukup kanggo nuduhake konten dhewe ... Aku pikir iku strategi sing nyegah akeh perusahaan. Persaingan kita nyedhiyakake konten sing luar biasa lan, amarga tujuane yaiku menehi nilai lan wawasan kanggo para pamirsa, kanthi milih ora kanggo nuduhake konten kasebut bakal dadi gangguan. Kanggo nyipta otoritas lan kredibilitas, nuduhake sumber daya liya minangka cara sing apik kanggo nuduhake rasa hormat marang kanca-kanca lan nuduhake marang pamirsa manawa sampeyan serius ngrewangi.

Hearsay Social lagi ngremenake, nggawe pertukaran isi sing bakal nggawa konten pihak katelu sing regane dhuwur kanggo para pelanggan kanggo kurasi lan sindikasi. Jaringan kasebut nyebabake konten saka Thomson Reuters, Layanan Media Tribune, lan Media Panjaluk sing kalebu eHow.com, LIVESTRONG.com, Lan Cracked.com)

The Tukaran Konten Sosial Hearsay minangka platform kurasi konten revolusioner sing ngidini para pemasar lan salesman gampang nemokake, kurasi, lan ngirim update sing apik ing profil ing Facebook, LinkedIn, Twitter, lan Google+.

eMarketer nglaporake manawa 95% pemasar konten curate lan nuduhake konten karo pamirsa. Ngenali, mriksa lan nerbitake konten kasebut bisa mbutuhake wektu sing akeh banget. Hearsay nyedhiyakake antarmuka sing sederhana supaya sampeyan bisa nambah sumber daya iki saliyane kanggo feed sampeyan dhewe ... banjur kurasi lan sindikat mung konten sing paling apik. Iki bakal ngirit wektu para pemasar uga nambah regane kanggo para pamirsa.