Headliner: Gawe Audiogram Kanggo Podcast Sampeyan Kanggo Promosi Sosial

Cara Nggawe Audiogram Kanggo Podcast Sampeyan

Industri podcast terus berkembang kanggo bisnis. Kita wis ndeleng pengaruh sing luar biasa ing seri podcast sing wis mbantu perusahaan diluncurake - akeh sing gampang pindhah menyang persen paling dhuwur ing industri amarga ora ana alternatif sing saingan. Podcasting minangka saluran pemasaran sing apik amarga sawetara alasan:

  • Voice - nyedhiyakake pengalaman sing intim lan emosional ing ngendi prospek lan pelanggan sampeyan bisa mbangun kapercayan lan ngerti merek sampeyan kanthi pribadi.
  • Retensi – kita kabeh pengin nulung klien supaya sukses… mula ngembangake perpustakaan konten audio sing mbantu dheweke nggunakake produk utawa ngajari layanan sampeyan minangka cara sing apik kanggo nyetel pangarepan, mbangun kapercayan, lan sukses.
  • Testimoni – perusahaan produk lan layanan asring ngomong babagan fitur lan keuntungan, nanging ora asring nuduhake crita pelanggan. Wawancara pelanggan minangka cara sing apik kanggo mbangun kesadaran lan kapercayan kanggo merek sampeyan.
  • Kesadaran - wawancara karo influencer lan pimpinan industri ing podcast sampeyan minangka cara sing apik kanggo promosi produk lan layanan sampeyan lan mbangun hubungan karo wong sing mimpin industri sampeyan.
  • Prospek – Aku wis diwawancarai sawetara calon klien kanggo podcast sandi lan banjur mlebu munggah minangka pelanggan ing mangsa. Iku cara luar biasa kanggo break liwat ing sales… lan iku bebarengan ono gunane.

Sing jarene, podcasting bisa dadi rumit. Saka ngrekam, nyunting, ngasilake intro / outros, hosting, syndicating ... kabeh iki butuh gaweyan. Kita wis nuduhake a artikel lengkap ing sasi iki. Lan… sawise podcast sampeyan diterbitake, sampeyan kudu promosi! Salah sawijining cara sing luar biasa efektif kanggo nindakake iki yaiku karo audiogram.

Apa Audiogram?

Audiogram minangka video sing njupuk gelombang swara kanthi visual saka file audio. Sumbu Y nuduhake amplitudo sing diukur ing desibel lan sumbu X nuduhake frekuensi sing diukur ing hertz.

Kanggo media digital lan tujuan marketing, audiogram minangka file video ing ngendi audio sampeyan digabungake karo grafis supaya sampeyan bisa promosi podcast ing saluran video kaya YouTube utawa nyisipake ing saluran sosial kaya Twitter.

Video sosial ngasilake 1200% luwih akeh tinimbang gabungan teks lan gambar.

G2 Akeh

Jujur, aku cukup kaget yen saluran sosial lan video ora duwe penerbitan podcast sing dibangun langsung menyang platform kanggo tujuan iki… mula kita kudu ngandelake alat pihak katelu kaya Headliner.

Headliner: Cara Ngowahi Podcast Dadi Video sing Bisa Dibagi

Headliner minangka platform panyuntingan lan ngatur konten kanggo nggawe video utawa audiogram sing bisa dienggo kanggo podcast sampeyan. Alat Video Podcast Otomatis duwe template video promo podcast lan sampeyan bisa nggawe audiogram kanggo podcast saka aplikasi seluler Headliner.

Fitur Headliner Kalebu

  • Gelombang – Cepet narik kawigaten wong lan supaya ngerti podcast audio muter karo salah siji saka kita apik tenan audio visualizers
  • Video tanpa wates - Promosi podcast sampeyan kanthi akeh video sing dikarepake, dioptimalake kanggo saben saluran media sosial
  • Episode Lengkap - Nerbitake kabeh episode podcast (maksimal 2 jam) menyang YouTube lan melu pamirsa anyar
  • Transkripsi Audio - Transkripsi audio kanthi otomatis kanggo nambah katrangan menyang video kanggo nambah keterlibatan lan aksesibilitas
  • Transkripsi Video - Headliner uga bisa transkripsi saka video! Yen sampeyan duwe konten, kita bisa nulungi sampeyan nambah teks
  • Clipper Audio Kab - Pilih klip audio podcast sing dioptimalake kanthi sampurna kanggo saben saluran sosial
  • Ukuran Multiple - Ekspor video kanthi ukuran optimal kanggo saben jaringan sosial lan liya-liyane
  • 1080p Ekspor - Katon apik ing layar gedhe lan cilik kanthi video definisi tinggi lengkap
  • Animasi Teks - Pilih saka ton animasi teks utawa nggawe dhewe kanggo nambah kapentingan visual ekstra kanggo video
  • Kabeh Jinis Media - Nambah gambar, klip video, audio tambahan, GIF, lan liya-liyane menyang proyek apa wae
  • Widget sing dipasang - Ing sawetara menit, ngidini pengunjung situs sampeyan nggawe video Headliner kanthi cepet
  • Single Sign-On - Dibangun kanggo host perusahaan, ngidini login akun sing lancar lan nyelarasake video bali menyang CMS.
  • integrasi - karo Acast, Castos, SoundUp, Pinecast, blubrry, Libsyn, Descript, Fireside, Podigee, Stationist, Podiant, Casted, LaunchpadOne, Futuri, Podlink, Audioboom, Rivet, Podcastpage, Entercom, lan liya-liyane.

Mangkene conto Audiogram saka Headliner Podcast sing dianakake ing YouTube:

Paling apik, sampeyan bisa miwiti Headliner for free!

Mlebu Kanggo Headliner

Pambocoran: Aku nggunakake link rujukan kanggo Headliner ngendi aku bisa njaluk free upgrade yen sampeyan mlebu.