HD Video bisa dadi bagean saka Strategi Pemasaran

video hd

Salah sawijining klien yaiku Perusahaan Widen. Widen minangka perusahaan umur 60 taun sing diwiwiti ing teknologi prepres. Ora kaya sawetara perusahaan cetak, Widen durung ngadeg lan nonton nalika para pamula golek industrie. Nanging, Widen wis malih dadi pembangkit listrik digital Internet. Saiki dheweke ndandani industri manajemen aset digital.

Sampeyan bisa uga wis maca sawetara kiriman ing komputasi awan. Akeh minatku sing pisanan digawe BlueLock, pimpinan teknologi komputasi awan sing kedadeyan ana ing kene ing Indianapolis.

Masalah: Video HD = Bandwidth lan Biaya Infrastruktur sing Ora Terjangkau

Kanggo perusahaan sing nyoba nggawe video definisi tinggi ing web, salah sawijining syarat infrastruktur sing gedhe yaiku bandwidth lebar sing dibutuhake kanggo mindhah resolusi sing apik menyang konsumen. Widen wis ngembangake sawetara solusi unik liwat panggunaan komputasi maya kanggo nyedhiyakake aset digital.

Tautan Semat

Tautan semat minangka teknologi sing gampang digabungake Widen menyang platform manajemen aset digital. Keuntungan banget kanggo tugas para pemasar kanggo ngatur lan nerbitake file gedhe kaya gambar lan video kanthi online.

Jake Athey saka Widen menehi kula sawetara pemahaman babagan teknologi sing nyenengake iki:

Tautan semat kanggo manajemen aset digital bisa ditindakake kanthi nggunakake sumber daya komputasi cloud saka Widen. Iki sing mesthine ngidini kita nyedhiyakake infrastruktur sing cocog karo panjaluk. Uga, kita ngerti sawetara bedane antarane panggunaan tautan semat lan Youtube. Youtube minangka situs tujuan kanggo nerbitake video lan kita ngerti manawa minangka media sing apik kanggo aspek telusuran lan sosialisasi.

Teknologi kita beda banget lan nyedhiyakake macem-macem proposisi nilai. Platform Widen minangka titik kontrol sumber tunggal kanggo ngatur versi paling anyar saka file media kaya? gambar, audio / video, lsp.

Teknologi widen mbantu para pemasar mbentuk maneh konten media sing sugih kanthi format sing cocog karo saluran sing arep digunakake? apa wae sing bisa dadi? online utawa offline. Contone, njupuk video, sistem Widen ngidini sampeyan ngowahi video kualitas siaran dadi flv kualitas web on-the-fly ing endi kita nangani panyimpenan lan transformasi file kasebut.

Saiki tautan semat diwiwiti nalika para pemasar pengin nampilake video HD kanthi online lan ora duwe prasarana kanggo ndhukung pangguna sing ngunggah video HD kanthi dhuwur. Pangguna kasebut nggunakake file video sing wis diowahi lan ngakses saka méga liwat tautan semat. Uga ana sawetara mupangat saka pangopènan file, manajemen hak uga sudut pandang kontrol merek.

Link Embed Widen

Kemampuan nyebar, nglacak lan ngatur sumber daya dadi masalah utama kanggo departemen pemasaran sing lagi ngembangake lan nyoba ngatur strategi pemanfaatan HD Video lan aset digital liyane. Widen nindakake sawetara perkara sing luar biasa ing industri iki, ngganti industri lan menehi solusi sing terjangkau kanggo perusahaan tanpa panyimpenan lan bandwidth sing dibutuhake. Iki minangka teknologi pemasaran canggih.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.