Duwe Masalah Blogging? Rencana Sesuai.

nulis

nulisMinangka blogger pribadi lan profesional, aku nemoni masalah nalika ngirim postingan blog saben dinane amarga beban kerja lan kendala wektu liyane. Nanging yen sampeyan pengin sukses dadi blogger, bisa uga pribadi utawa profesional, sampeyan kudu nyakup telung prekara: wektu, kesesuaian. Kanggo nggabungake saben elemen kasebut, sampeyan kudu duwe rencana. Mangkene 3 tips cepet kanggo mbantu blog sampeyan kanthi luwih efisien:

1. Gawe jadwal konten.

Temtokake dina sing pengin dikirim ing blog lan terus ngasilake konten ing dina iki. Nalika pamaca ngerti kapan ngarepake konten, dheweke bakal luwih cenderung maca kiriman sampeyan nalika semana. Uga coba kirim paling ora kaping telu sajrone seminggu. Bisnis sampeyan tetep dadi penting, lan mbantu SEO, pemasaran lan pangembangan merek.

2. Gawe rencana konten.

Umume, masalah yaiku nyoba ngerti babagan blog sing sampeyan pengin blog. Deleng tanggalan sampeyan - yen bakal enggal-enggal mbukak acara sing cocog, rencanakake esuk nulis. Duwe rencana babagan apa sing bakal ditulis kanggo nggawe sampeyan luwih gampang ngrampungake tugas blogging dina kasebut.

3. Wektu iku penting.

Tulis babagan perkara sing pas wektune lan promosiake kiriman sampeyan kanthi tepat wektu. Yen sampeyan nulis babagan topik sing penting, priksa manawa sampeyan nuduhake nalika paling nguntungake saka perspektif SEO lan pemasaran.

Nganggo wektu kanggo ngrencanakake blog sampeyan ing wulan ngarep utawa minggu ngarep bakal ngirit wektu sampeyan ing jangka panjang. Nanging aja lali gawe improvisasi yen prelu!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.