Apa Sampeyan Tindakake Myers-Briggs? ENTP?

myersKita kabeh sengit dibuwang menyang ember, nanging aku ngobrol kanthi apik karo wong ing Myers-Briggs. Asilé durung tau beda-beda sajrone dasawarsa pungkasan, aku dadi ENTP. Mangkene Kutipan:

ENTP ngurmati kemampuane nggunakake imajinasi lan inovasi kanggo ngatasi masalah. Amarga percaya karo kapinterane supaya bisa uwal saka masalah, dheweke asring ora gelem nyiapake kanthi cukup kanggo kahanan apa wae. Karakteristik iki, dikombinasikake karo cenderung nyepelekake wektu sing dibutuhake kanggo ngrampungake proyek, bisa uga nyebabake ENTP dadi luwih gedhe, lan bisa digunakake ngluwihi wates wektu sing diarepake. Nyusahake kahanan iki minangka predisposisi kanggo nyoba karo solusi anyar. Iki nggawe dheweke semangat nerusake tantangan sabanjure yen ana bosen. ENTP dadi stres nalika kemampuan improvisasi ora efektif lan bakal ngindhari kahanan sing bisa gagal.

Yen stres terus, ENTP dadi gangguan lan sikap "bisa nindakake" diancam. Raos boten cekap, ineptness, lan cupet njupuk. Dheweke kudu uwal saka kahanan sing ana gandhengane karo kuatir luwih penting kanggo ENTP tinimbang jinis kepribadian liyane. Amarga mangu-mangu apa sing bakal ditindakake kanggo ngrampungake tugas, dheweke ngilangi rasa wedi marang kahanan sing bisa ilang. Panik, wedi, lan kuatir banjur ngalangi ekspresi kreativitase. Reaksi fobik pertahanan nyebabake ENTP kanggo ngrampungake prestasi ing wilayah liyane lan nyegah sukses sing diupayakake.

Pancen (lan frustasi) manawa definisi iki ditrapake kanggo aku. Yen sampeyan pengin nggoleki kepribadian sampeyan, mesthi akeh sumber online. Myers Briggs bisa ngewangi sampeyan ing hubungan karo karyawan lan klien liyane, uga menehi wawasan babagan bidang sing sampeyan kudu fokus supaya sukses.

12 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Doug, sampeyan uga Taurus, dadi sampeyan dadi wong sing stabil, konservatif, lan seneng omah sing bakal nggawe kanca utawa mitra sing setya. Aku uga wis krungu sampeyan kaya mlaku-mlaku ing pantai nalika surup.

    Wong cenderung ngerti karo bagean tes kepribadian sing bisa ditampa. Malah ing situs Myers-Briggs, dheweke nyebutake manawa asile ora valid 15-47% saiki. Aku sangsi karo tes iki. Aku malah sengaja nyoba tes kasebut kanthi ora bener, lan isih kerja karo kanca kerja / pengusaha yen asil kasebut nggambarake kepribadian kanthi akurat, (lan nyoba ditrapake.)

    Wangsulan "Ya" kanggo kabeh pitakon ing tes Myers-Briggs online, lan priksa manawa sampeyan isih bisa ngerteni asil. (Nglirwakake huruf lan tanggepan sing mesthi sampeyan tampa.)

    • 3
    • 4

      Pak Douglass, aku arep nantang sampeyan supaya njupuk Myers Briggs ing lingkungan sing etis lan cocog. http://www.type-resources.com/ExploringYou/protostart.html
      Sampeyan ngerti, yen ditrapake kanthi tepat, Kowe bisa mutusake adhedhasar temenan apa tegese kabeh preferensi, apa preferensi bawaan sampeyan. Ora etis, kaya sing disengaja dening Myers Briggs, kanggo njupuk Penilaian lan banjur ditetepake miturut jinis sing dilaporake. Yen wis rampung kanthi etika, sampeyan milih (pilih dhewe), banjur sampeyan mbandhingake karo jinis sing dilaporake, banjur Sampeyan ngevaluasi loro kasebut kanggo nemtokake Jinis FIT TERBAIK sampeyan. Banjur… banjur mung, apa Myers Briggs bisa digunakake kanthi 'kemampuan paling gedhe: mbantu sampeyan ngerteni luwih akeh babagan sampeyan, supaya luwih ngerti wong. mriksa metu http://www.type-resources.com/ExploringYou/protostart.html versi online kanthi cara etika kanggo nemokake dhewe liwat Indikator Jenis Myers Briggs. Iku cukup menehi hadiah, yen diterbitake kanthi bener. Sugeng lelungan menyang kabutuhan…

  3. 5
  4. 6
  5. 7

    Aku INFP.
    Ora preduli sepira kerepe aku njupuk tes iki (utawa tes sing daklakoni) mesthi wae padha wae. Dadi aku kira aku wis tetep (lan cocog uga…)
    Lan aku wong Aries 🙂

  6. 8
  7. 9

    Aku dadi wanita ENTP, arep miwiti gelar Master ing Pemasaran & kreativitas ing London. Aku durung bisa milih babagan pasar kerja. Ana saran utama kanggo sampeyan Pak Karr? 🙂

    • 10

      @yasminebennis: Disqus udakara dasawarsa kepungkur aku miwiti blogging lan ngowahi uripku. Saiki blog iki dadi pusat Badanku dhewe (DK New Media). Kabeh diwiwiti kanthi nuduhake temuan lan pengalaman kanthi online karo kabeh wong ... Aku alon-alon nggawe wewenang lan jeneng ing papan sing dihormati. Aku tansah nyoba dadi positip lan nuduhake kepribadian (sanajan aku wis mantep marang Gusti Allah lan politik) :). Aku mikir miwiti blog sampeyan dhewe utawa njaluk dadi panganggit ing salah sawijining minat sampeyan bakal dadi cara sing paling apik kanggo miwiti.

  8. 11

    Iki pancen aneh! Aku mung mutusake nggawe blog 4 dina kepungkur! Liwat, aku bakal ngrembug babagan aspek kreativitas ing Seni, Bisnis lan saben dinten. Aku seneng karo sudut pandang sampeyan yen wis siyap! Matur suwun saran cepet !!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.