Kita Kabeh Benci Spam lan Nelpon Kadhemen… Nganti Ora

Pancing Sales

Ing tanggal 15 Mei, aku nampa email sing ora dikarepake (aka SPAM) saka agensi ing Atlanta sing ngandhani apa sing dadi video panjelasan kasebut. Aku ngerti sejatine, kita wis ditulis babagan video panjelasan akeh lan diterbitake sawetara dhewe. Aku ora nanggapi email. Seminggu mengko, aku entuk email liyane kanthi cathetan sing padha. Seminggu mengko, siji liyane. Aku uga ora nanggapi. Papat email sing aku ora nanggapi utawa malah ngeklik link.

Kita miwiti nggarap klien anyar lan wis nyiyapake syarat merek kanggo sawetara jaminan sing kita desain ulang. Salah sawijining proyek mbesuk sing kita ngerti bakal nangani yaiku video panjelasan kanggo dheweke. Dadi, nalika aku nanggapi sawetara tanggapan babagan jaminan anyar sing dirancang, aku nampa email liyane saka perusahaan video panjelasan.

Ora ana tautan langganan ing email, uga linke powered by logo… nanging aku yakin dheweke nggunakake alat otomasi sales. Wakil sales masang sawetara tautan karya paling anyar ing email lan ujar manawa pengin menehi diskon supaya bisa kerja bareng kula ing proyek pertama. Aku nglayangake driji liwat conto tautan sawetara detik mikir apa bakal apik utawa ora… lan aku ngeklik.

Tujuan sing diklik yaiku video sing jelas 1 menit. Iki animasi kanthi lengkap, duwe soundtrack sing apik, lan uga efek swara campuran. Kacepetan ora rame banget lan kualitas sing luar biasa. Iki bisa dadi kesepakatan sing ora bisa dakliwati, mula aku nanggapi informasi babagan proyek anyar lan klik sing dikirim.

Sajrone menit, telponku muni lan wong lanang sing ngirim pesen sing ora dikarepake saben minggu. Dheweke mung nelpon kanggo nemokake rincian liyane lan seneng banget bisa ndeleng manawa bisa mbantu. Dheweke ora meksa, ora nyoba nutup aku, lan nggunakake sawetara wektu kanggo sinau babagan bisnis lan kemampuan kita. Kita mungkasi obrolan karo dheweke janji bakal ngetutake kutipan esuk.

Kita Sengit… Nanging Bisa Nganggo!

Aku yakin aku bakal online kanthi sebat dadi pamasar email sing ngakoni publik menyang:

  1. Respon kanggo SPAM
  2. Sejatine nindakake sing ora bisa dibayangake lan ngeklik link ing email SPAM.

Ok, sampeyan entuk aku. Nanging sampeyan ngerti apa? Agensi iki bisa uga mung nemokake klien anyar sing bakal nyedhiyakake dheweke terus aktif ing arena iki. Lan aku uga wis entuk mitra sing luar biasa sing bisa ningkatake animasi kanthi rega sing cukup. Yen aku mung nindakake sawetara video panjelasan kanggo wong-wong mau, hadiahe luwih akeh tinimbang risiko kanggo kalorone perusahaan.

Kita kabeh njerit lan mbengok babagan spam lan telpon adhem ... nanging kita kudu jujur ​​babagan efektifitas. Pemasaran kalebu babagan produk, penempatan, lan rega. Ing prekara iki, produk iku sing dakkarepake, papan panempatan kasebut diatur kanthi bener, lan regane pas.

Iki ora ateges aku bakal menehi kasurung marang para klien supaya wiwit SPAMMING wong liya… nanging aku pancen ngerti sebabe bisnis nindakake.

Kerjane.