Piranti Riset, Analisis, Pemantauan, lan Alat Manajemen Hashtag

Piranti Riset, Analisis, lan Alat Manajemen Hashtag

Hashtag yaiku tembung taun ing sawijining wektu, ana bayi jenenge Hashtag, lan tembung kasebut dilarang ing Prancis (mot-dièse).

Hashtags tetep duwe mupangat gedhe nalika digunakake kanthi tepat ing media sosial - utamane amarga panggunaane wis ngluwihi Twitter lan Facebook. Yen sampeyan pengin sawetara dhasar hashtag, waca ing Pandhuan Hashtag sing wis diterbitake. Sampeyan uga bisa maca kiriman ing nemokake hashtag paling apik kanggo saben nganyari sosial.

Sapa sing Nggawe Hashtag?

Apa sampeyan kepengin weruh sapa sing nggunakake hashtag pisanan? Sampeyan bisa matur nuwun marang Chris Messina ing taun 2007 ing Twitter!

Kaya tembung kunci penting kanggo nemokake informasi kanthi online, tagar uga penting. Kita wis nulis babagan apa sing dadi hashtag mbiyen. Wong lan bisnis nggunakake tagar supaya bisa ditemokake, nanging uga nggunakake tagar kanggo golek wong liya sing nggunakake teknologi telusuran sosial.

Hashtag Humor

Fitur Platform Hashtag:

Piranti riset, analisis, ngawasi, lan manajemen Hashtag duwe macem-macem fitur:

  • Trending Hashtag - kemampuan ngatur lan ngawasi tren ing tagar.
  • Tandha Hashtag - kemampuan kanggo dikabari, kanthi nyata wektu nyata, kanggo nyebutake hashtag.
  • Panaliten Hashtag - panggunaan tagar lan kunci sing diitung influencers sing nyebutke.
  • Panelusuran Hashtag - ngenali tagar lan tagar sing gegandhengan kanggo digunakake ing komunikasi media sosial.
  • Tembok Hashtag - Siapke tampilan hashtag sing ditata kanthi nyata kanggo acara utawa konferensi sampeyan.

Sawetara platform kasebut gratis lan duwe kapabilitas winates, liyane dibangun kanggo panggunaan perusahaan supaya bisa ngupayakake upaya pemasaran media sosial. Uga, ora kabeh alat ngawasi saben platform media sosial kanthi wektu nyata ... mula sampeyan kudu nindakake paneliten sadurunge investasi ing alat kaya iki kanggo mesthekake yen sampeyan entuk sing dibutuhake!

Piranti Hashtag

Agorapulse - Kejaba alat media sosial lengkap, Agorapulse uga ngawasi hashtag lan nglaporake.

  • Panelusuran Hashtag Agorapulse
  • Ngrungokake Agorapulse Hashtag

Kabeh Hashtag - Kabeh Hashtag minangka situs web, sing bakal mbantu sampeyan nggawe lan nganalisa tagar sing relevan paling cepet lan gampang kanggo konten lan pemasaran media sosial. Sampeyan bisa ngasilake ewonan tagar sing relevan sing sampeyan salin lan tempel menyang kiriman media sosial.

kabeh hashtag 1

Brand24 - Entuk akses cepet menyang sebutan online, tambahake kepuasan lan penjualan pelanggan.

BrandMentions Hashtag Tracker - Piranti Pelacakan Hashtag Gratis kanggo ngawasi Kinerja Hashtag.

BuzzSumo - BuzzSumo ngawasi pesaing, sebutan merek lan nganyari industri. Tandha mesthekake sampeyan entuk acara penting lan aja kesusu ing longsor media sosial.

HashAtIt.com minangka mesin telusuran sing nggoleki HASHTAGS (#) ing situs web media sosial favorit kaya Facebook, Twitter, Instagram, lan Pinterest.

Hashtracking - Konten kurasi, tuwuh komunitas, gawe kampanye pemenang penghargaan & tampilan media sosial langsung sing dramatis.

hasrtracking 1

Hashtagify.me minangka alat gratis kanggo njelajah hashtag Twitter lan hubungane. Analisis adhedhasar sampling 1% kabeh tweet - maksimal sing diwenehake Twitter kanthi gratis.

Hashtags.org nyedhiyakake informasi, riset, lan ilmu penting kanggo mbantu individu, bisnis lan organisasi ing saindenging jagad ningkatake merek lan intelijen media sosial.

Keyhole - Lacak tagar, tembung kunci, lan URL kanthi wektu nyata. Dasbor analytics hashtag Keyhole lengkap, apik, lan bisa dituduhake!

Tombol Tes:

RiteTag nglancarake proses nemokake tag paling apik kanggo konten sing bakal dituduhake, ngemot alangan tag unik saka macem-macem jaringan bareng konten penting, kalebu Twitter, Youtube, Instagram, Flickr… lan liya-liyane.

Tagdef - Temokake apa tegese hashtags, temokake hashtags sing gegandhengan lan tambahake definisi sampeyan dhewe sajrone detik.

tagdef

LacakMyHashtag - alat analisis media sosial sing nglacak kabeh kegiatan sing kedadeyan ing kampanye Twitter, nganalisa kegiatan kasebut, lan nyedhiyakake akeh pemahaman sing migunani. TrackMyHashtag duwe kapasitas kanggo nglacak kampanye media sosial lengkap kanggo menehi rinci babagan topik babagan menit. Iki nyedhiyakake akeh informasi migunani sing bisa digunakake kanggo nganalisa pengaruh kampanye media sosial, kanggo nglacak kabeh kegiatan strategi media sosial kompetisi, utawa nggawe strategi pemasaran media sosial sampeyan dhewe. TrackMyHashtag nglacak tweets lan metadata sing ana gandhengane karo tembung kunci, hashtag, utawa @mention, kanthi real-time lan sejarah kanggo periode wektu apa wae.

trackmyhashtag

UnionMetrics Union Metrics menehi sampeyan kecerdasan pemasaran sosial sing dibutuhake kanggo nggayuh pamirsa lan nggawe bisnis.

Laporan Snapshot Twitter UnionMetrics

Jalanake Laporan Snapshot Twitter Gratis

Panelusuran Twitter - umume wong golek telusuran Twitter kanggo nemokake tweet paling anyar ing sawijining topik, nanging sampeyan uga bisa nggunakake akun Twitter sing bakal diikuti. Sampeyan bisa klik wong lan ngenali akun ndhuwur kanggo hashtag sing sampeyan gunakake. Sampeyan uga bisa nyedhiyakake target kanggo nggarap yen pesaing sampeyan diidentifikasi nganggo hashtag nanging sampeyan ora.

Asil Panelusuran Twitter

Kembar minangka situs sing sejatine bisa nggoleki, ndhaptar lan malah menehi tandha tandha hashtag tartamtu. Dheweke uga duwe alat kaya tembok tweet moderat sing bisa digunakake kanggo acara utawa konferensi sabanjure.

Trendsmap - Sampeyan miwiti kanthi tampilan wilayah sing bisa ndeleng topik sing tren. Sampeyan bisa nggulung peta kanthi nyeret menyang wilayah liyane utawa nggedhekake utawa nggedhekake nggunakake lambang plus / minus. Yen sampeyan ndeleng sesuatu sing katon menarik ing topik kasebut kanggo informasi luwih lengkap kayata grafik volume tweets kanthi lokal vs. ing saindenging jagad, topik sing paling bisa ditemokake yaiku babagan gambar, link, lan tweet paling anyar. Sampeyan uga bisa ndeleng ing endi wae topik iki populer kanthi ngeklik topik ing tampilan detail, utawa apa liyane sing di-tweet wong ing lokasi iki kanthi ngeklik jeneng lokasi.

Geochirp - GeoChirp mbantu sampeyan nggoleki wong Twittering babagan tartamtu ing wilayah tartamtu.

geochirp

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi ing artikel iki.

15 Komentar

  1. 1

    Ayo njupuk Facebook, minangka conto. Kothak komentar minangka fitur sing cocog kanggo digunakake minangka tol layanan pelanggan. Kosok baline, hashtags Twitter nyedhiyakake sistem tagging unik kanggo diskusi.

  2. 2

    Matur nuwun kanggo kalebu Tagboard - cingak, aku mung teka tengen kirim iki! We are isih arep kuwat lan wis dipun ginakaken rolas fitur wiwit iki dikirim kalebu moderat, urip mode, etc… Wingi iku Facebook woro-woro apik tenan kanggo kita! Sanajan kita wis narik #hashtags saka platform kasebut wiwit Oktober, woro-woro iki nyengkuyung panggunaan #hashtags ing FB & kita wis ndeleng panggunaan sing luar biasa lan akeh konten sing nggunakake #hashtag sajrone 12 jam kepungkur.

  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7

    Aku seneng banget karo blog sampeyan – Iku salah siji saka sawetara sing aku tindakake cukup religius nanging ana siji bab sing aku ora ngerti, amarga ora ana sing tau nyebut iki – dudu sampeyan, ora Buffer.

    1. Sampeyan bakal kadhaptar (amarga otomatisasi sing ora apik banget biasane ing IFTTT lan tren "katon kula" iki) -

    2. Sampeyan entuk luwih akeh keterlibatan nanging ONLY amarga bot lan retweeting otomatis.

    Kanggo nguji teori iki, aku nggawe bot sing ora nindakake apa-apa kajaba retweet Jeff Bullas sajrone 2 wulan (amarga panulis Jeff nggunakake hashtags luwih akeh tinimbang sapa wae sing aku kenal) lan botku wis didaftar luwih saka 1000 kali lan duwe wewenang sosial sing luwih dhuwur tinimbang aku. miturut Followerwonk! Ora ngetutake sapa wae ora nindakake apa-apa kajaba RT Jeff Bullas lan #growthhacking. Aja repot nggawe dhaptar nganggo #socialmedia utawa #emailmarketing - sampeyan bakal entuk sampah

    Aku ora pengin didaftar amarga #SSA utawa entuk keterlibatan bot liyane. Dadi IMHO, hashtags ora nambah nilai nyata (kajaba kanggo obrolan Twitter lan konferensi dll). Aku nulis kirim babagan iki ing Medium.

    Ritetag apik nanging ora amarga menehi hashtags sing luwih apik (nyatane, hashtags kasebut ora kalebu sampeyan). Ritetag apik amarga ngidini sampeyan nambah gambar, meme lan gif menyang tweet kanthi gampang.

    • 8

      Debbie - iku saran sing apik banget kanggo para pamaca. Lan sampeyan bener - nalika nggunakake Ritetag, kemampuan kanggo nambah gambar pancen apik banget. Aku rada ketagihan karo gif animasi!

  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12

    Hi!
    Artikel sing menarik banget! Aku nemokake banget mbiyantu wong-wong sing ana ing bidang SEO lan Pemasaran Media Sosial.
    Matur nuwun kanthi sanget kanggo iki. Looking forward kanggo liyane saka artikel Pak!

  12. 13

    proyek apik! Aku wis maca kabeh alat sebutno. Dijogo!
    Matur nuwun kanggo nuduhake informasi migunani iki. Nalika sampeyan lagi ngomong babagan alat analytics hashtag, ana siji alat gratis liyane sing aku pengin ngenalake sampeyan.
    Jenenge https://www.trackmyhashtag.com/ - alat analytics hashtag. Paling apik kanggo njupuk data hashtag ing wektu nyata saka Twitter lan nganalisa kanggo ngasilake statistik sing migunani.
    Aku bakal ngucapke matur nuwun yen sampeyan ndeleng alat iki lan menehi saran sing penting.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.