Apa Media Sosial Biz Cilik Diganti?

bisnis cilik media sosial

Musim panas pungkasan, kita survey karo pamilik bisnis cilik kanggo ngerti kepiye cara nggunakake media sosial. Asil kasebut didokumentasikan ing a seri kertas putih.

bisnis cilik media sosialAkeh sing wis owah ing taun kepungkur. Pendapatku yaiku manawa luwih akeh bisnis sing nindakake media sosial, utawa paling ora nyoba nyoba nyoba ngujeni banyu. Ya ngono, kayane kalebu wektu sing apik kanggo mbahas topik kasebut sinau liyane.

Ing ngisor iki sawetara saka Sinau Media Sosial Bisnis Cilik 2010 results:

  • Yen pamilik bisnis cilik nggunakake media sosial, mula bakal entuk proses, kanthi 64% nuduhake manawa ana mbuwang luwih saka 30 menit dina ing media sosial. Dadi ing ngendi dheweke lagi nongkrong? Facebook, LinkedIn lan Twitter kabeh umum, kanthi 3/4 saka responden ujar manawa dheweke duwe profil ing kabeh telu. Paling umum - Profil ing LinkedIn meh ora bisa nglereni profil ing Facebook lan Twitter cedhak.
  • Nalika ditakoni sing endi jaringan utama, Aku ora kaget ndeleng Facebook sing paling dhuwur ing tangga lagu. Meh setengah responden ujar manawa Facebook minangka jaringan utama. Antarmuka pangguna sing gampang, gampang transisi bolak-balik saka bisnis menyang pribadi. Lan ing jagad nyata pamilik bisnis cilik nindakake kanthi rutin

Mung butuh sawetara menit kanggo ngrampungake survey. Kita bakal nerbitake sawetara asil ing kene nalika tanggapan diwiwiti!

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Asilé wiwit diwiwiti, lan salah sawijining prabédan sing paling nyata yaiku wektu pamilik usaha cilik sing mbuwang ing media sosial. Setahun kepungkur mayoritas responden ngentekake kurang saka sak jam sedina. Ing taun iki ana pamindhahan sing jelas menyang luwih akeh wektu ing media sosial. Apa mbayar? Watch kanggo nganyari maneh nalika asil terus diluncurake. pinten wektu ing media sosial

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.