2 Komentar

  1. 1

    Aku kabeh menehi saran haptic nanging aku ora nate nemoni masalah amarga iPhone ora nduwe. Saben pencet huruf ing keyboard layar, versi raksasa surat kasebut langsung dakkandhani yen aku menet tombol lan tombol endi sing ditekan.

    Mesthi, dudu haptik. Iku visual. Nanging tujuane padha karo pendapatku sing andhap asor 🙂

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.