Sugeng Warsa Enggal… Mungkin

Sakit KepalaSore iki aku ngarep-arep ngenteni malam taun anyar karo kanca-kanca sing paling apik, Bill lan Carla. Kita bakal muter sawetara Cranium game, nonton sawetara video, lan santai nalika ngenteni taun 2007 mlebu kanthi tenang lan (muga-muga) kanthi tentrem.

UPDATE: Aku wis nulis sadurunge babagan hubungan bisnis sing nantang karo blogger liyane. Miturut panjaluk para pamaca liyane, aku bakal tetep ngirim sebagean iki. Matur suwun, kita lagi ngrampungake masalah sing luar biasa.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku seneng bisa dirampungake. Aku ndeleng kiriman asli, lan kuwatir banget karo sampeyan. Amarga aku bubar sedhih amarga matine bojoku (kita pisah nanging kanca sing paling apik) aku mesthi bisa sesambungan karo Holiday Blues.

    Tambang uga duwe cathetan sing nyenengake. Dheweke seneng karo Natal, nanging kesehatane nyegah dheweke "nindakake kanthi bener" ing sawetara taun kepungkur. Aku seneng banget yen ngerti yen dheweke duwe Natal sing paling apik.

    Vince

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.