Sugeng Blogg Halloween!

Jack o LanternYen sampeyan entuk kesempatan, mampir blog saiki. Aku mutusake kanggo macak taun iki kanggo Halloween.

Aku kaget amarga akeh wong sing ora nghias blog nalika dina pahargyan lan preinan. Anakku macak minangka wong tuwa (dheweke uga nemokake Kardigan IHOP ing Goodwill), lan anakku wadon isih enom ing panggung Emo Psycho Killer.

Kanggo aku, aku sesuk bakal mlebu khakis sing dipercaya, bisa uga aku metu nganggo rompi sweter!

17 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Hmmm, Frankenstein nganggo setelan bisnis. Bingung apa sing bakal dipikirake Mary Shelly… Aku mung bisa ngira modifikasi kanggo Thanksgiving lan Natal.

    Sugeng preinan. Tindakake dokter gigi kanthi dhuwit.

  4. 4
  5. 5
  6. 7
  7. 8
  8. 10
  9. 11

    Sampeyan wis nggawe kasus sing apik kanggo nyingkirake pembaca RSS sok-sok lan bener-bener ngunjungi blog favorit. Aku mesthi ora kejawab iki! Matur suwun ngguyu paling apik sing tak lakoni saiki! 🙂

  10. 12
  11. 14
  12. 15
  13. 17

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.