Sugeng ambal warsa kula!

Ulang Tahun Target

ExactTarget minangka papan sing paling apik kanggo makarya!

Esuk iki kanca-kanca makan siang / rekan kerja / kanca sak omah gawe kaget karo polong sing apik. Lengkap karo confetti ulang tahun (ati-ati supaya ora ana ing keyboardku), pita Selamat Ulang Tahun, mesin Expresso (!!!), pena Dr. Grip Gel Fine Point, Marker Penghapus Garing Expo kanthi braket lan penghapus magnetik ing ujung, AND "Remover To Go" Remover Noda (amarga aku mesthi mulih saka nedha awan kanthi ngeculake klambi).

Sampeyan ora bisa duwe Ulang Tahun sing luwih apik tinimbang sing! (Nganti tekan omah lan anak-anak menehi jajan karo lilin 'Over the Hill'!). Wah, aku durung umur 40 taun!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.