Pemasaran Email & Otomatisasi Email Pemasaran

Sugeng ambal warsa kula!

ExactTarget minangka papan sing paling apik kanggo makarya!

Esuk iki kanca-kanca makan siang / rekan kerja / kanca sak omah gawe kaget karo polong sing apik. Lengkap karo confetti ulang tahun (ati-ati supaya ora ana ing keyboardku), pita Selamat Ulang Tahun, mesin Expresso (!!!), pena Dr. Grip Gel Fine Point, Marker Penghapus Garing Expo kanthi braket lan penghapus magnetik ing ujung, AND "Remover To Go" Remover Noda (amarga aku mesthi mulih saka nedha awan kanthi ngeculake klambi).

Sampeyan ora bisa duwe Ulang Tahun sing luwih apik tinimbang sing! (Nganti tekan omah lan anak-anak menehi jajan karo lilin 'Over the Hill'!). Wah, aku durung umur 40 taun!

Douglas Karr

Douglas Karr yaiku pangadeg Martech Zone lan ahli sing diakoni babagan transformasi digital. Douglas wis mbantu miwiti sawetara startups MarTech sukses, wis mbantu ing rajin amarga liwat $5 bil ing pitukon lan investasi Martech, lan terus kanggo miwiti platform lan layanan dhewe. Dheweke dadi pendiri Highbridge, perusahaan konsultasi transformasi digital. Douglas uga dadi penulis buku pandhuan Dummie lan buku kepemimpinan bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Artikel web