Ngatasi Ngelu: Napa Formulir Online Mbantu Ngukur ROI Sampeyan

jotform

Investor bisa ngukur ROI kanthi nyata. Dheweke tuku saham, lan kanthi ndeleng rega saham kapan wae, dheweke bisa ngerti yen tarif ROI positif utawa negatif.

Yen gampang banget kanggo para pemasar.

Ngukur ROI minangka salah sawijining pekerjaan sing paling penting ing pemasaran. Nyatane, minangka salah sawijining tugas sing luwih tantangan sing diadhepi saben dinane. Kanthi kabeh data sing diwutahake saka macem-macem sumber, mesthine minangka proses langsung. Pungkasan, kita wis dikandhani yen kita duwe luwih akeh data tinimbang sadurunge lan nggunakake paling apik Analytics alat. Nanging, ora masalah manawa sampeyan entuk akeh data yen ora lengkap lan ora akurat.

Ora preduli sepira gedhene utawa kuat piranti lunak analitis sampeyan, mung apik karo data sing ditampa. Gampang banget nggawe keputusan sing salah adhedhasar data sing ora akurat. Ditambah maneh, bisa uga tantangan kanggo ngenali pemicu tartamtu sing nyebabake tuku. Kadhangkala, ngukur prilaku konsumen kanthi akurat bisa uga kaya nyoba nancepake tembok menyang tembok. Dadi apa sing bisa sampeyan lakoni supaya sampeyan nampa data sing bener?

Gunakake Formulir Online

Formulir online minangka alat sing kuat amarga bisa diisi ing endi wae, kalebu liwat smartphone, tablet utawa komputer. Yen pelanggan tambah akeh kerja ing wayah awan, sampeyan uga kudu. Tingkat kustomisasi lan fleksibilitas sing dhuwur tegese sampeyan bisa nggawe formulir sing bisa ngasilake asil sing dibutuhake, kayata generasi timbal, formulir survey lan tanggapan, lan registrasi acara. Yen sampeyan mung butuh jeneng lan alamat email, sampeyan bisa nggawe formulir kontak sing gampang. Kajaba iku, yen kabutuhan sampeyan luwih maju, kayata aplikasi kerja, sampeyan uga bisa nindakake.

JotForm minangka tukang gawe sing gampang digunakake:

Pembangun Formulir JotForm

Ati-ati nggunakake formulir boilerplate sing kalebu ing web utawa layanan e-commerce amarga biasane kalebu kolom data sing akeh banget, sing biasane tegese sampeyan nggawe kompromi ing data sing dikoleksi. Minangka pangripta, sampeyan ngerti data tartamtu sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan penting, tegese duwe pilihan kanggo ngatur formulir sing cocog karo kriteria sampeyan kritis misi.

Netepake Data Sampeyan

Formulir online menehi alat sing tepat kanggo nglumpukake data sing paling penting, lan njaluk kanthi cara sing mbantu sampeyan. Sawetara data sing sampeyan butuhake wajib, mula sampeyan kudu milih kolom tartamtu kaya sing dibutuhake sadurunge formulir bisa dikirim. Iki ngalangi sampeyan ora nampa informasi sebagean lan kudu nggawe geger email bolak-balik karo pelanggan supaya bisa entuk, sing umume nyebabake adol sing ilang. Panyedhiya formulir online sing apik menehi level kontrol iki.

Formulir Survey Sample JotForm

Kajaba iku, sampeyan bisa mesthekake yen data kudu disedhiyakake ing format sing bener, kayata kalebu kode area kanthi nomer telpon, utawa alamat email duwe tandha @ utawa kalebu .com, .net utawa .org, lsp., Akhiran sing cocog . Alesan sampeyan pengin nggawe iki yaiku kanggo njamin integritas data. Yen sampeyan ngidini pangguna ngetik data kanthi sembrono, asil sampeyan bakal salah, lan bakal ngilangi tujuan nggunakake formulir online.

Aja Ngubur Pelanggan kanthi Pitakon Ora Guna

Salah sawijining kesalahan paling gedhe sing digawe wong kanthi online yaiku nampilake saben lapangan data, sing bisa nggawe formulir katon dawa banget lan ora angel. Iki nyebabake para pengunjung ninggali formulir sampeyan sadurunge diwiwiti amarga katon butuh wektu suwe kanggo ngrampungake.

Formulir Kontak Sample JotForm

Luwih efektif banget kanggo nggabungake logika bersyarat. Iki tegese yen pelanggan menehi tanggepan tartamtu, mbukak kolom data anyar. Contone, yen formulir kalebu pitakonan, kayata, Apa iki sampeyan kaping pisanan tuku produk?, bisa dijawab minangka "ya" utawa "ora". Tanggepan ya bisa mbukak seri pitakon anyar sing takon kepiye pelanggan sinau babagan produk sampeyan, bakal menehi saran lan suwene riset sadurunge tuku. Yen wangsulane ora, mula bakal mbukak macem-macem pitakon.

JotFormlogika kondisional:

Logika Bersyarat JotForm

Panganggone logika bersyarat tegese para pelanggan mung bakal ndeleng lan nanggapi pitakon sing ana gandhengane, lan ora kudu mbuwang sawetara pitakon sing ora relevan. Iki nambah tarif nanggepi lan nambah akurasi jawaban amarga pelanggan ora kepeksa njawab saben pitakon, apa ditrapake utawa ora.

Analisis Cepet

Yen formulir online rampung, data bisa langsung dipindhah menyang alat analisis pilihan, yaiku spreadsheet utawa piranti lunak CRM sing canggih. Amarga informasi wis cap wektu lan tanggal, sampeyan bisa nganalisa kanthi nyata. Ditambah maneh, amarga saben kolom data dijupuk kanthi individu, sampeyan bisa mriksa informasi saka level granular paling cilik nganti level makro paling dhuwur. Iki tegese sampeyan bisa nganalisa kampanye pemasaran kaya sing kedadeyan, kanthi rinci, lan nggawe pangaturan yen perlu.

JotForm 's Analytics:

Analytics Sample JotForm

Njupuk nyilem jero

Amarga formulir online bisa dadi kolektor data front-end kanggo interaksi pelanggan, kalebu pitakon dhukungan lan pesenan online, sampeyan bisa kanthi gampang sinau sejarah pelanggan karo perusahaan sampeyan. Sampeyan bakal ngerti sepira kerepe pelanggan pesen produk sampeyan, utawa kaping pirang-pirang kontak karo dhukungan, uga jinis pitakon. Keuntungan kanggo njupuk level data iki yaiku sampeyan bisa maneh kanthi macem-macem paramèter, lan goleki pola lan ngatasi masalah cilik sadurunge dadi ngelu. Contone, sampeyan bisa uga nemokake manawa dirilis baris produk anyar, sampeyan bakal entuk akeh pitakon babagan pangiriman internasional, mula bisa uga pengin nganyari informasi pengiriman lan / utawa nggawe luwih misuwur ing situs web.

Sampeyan uga bisa nggunakake data kanggo sinau pola tuku lan ngerti pelanggan sing mesthi tuku produk ing dina pertama rilis. Iki bisa nyebabake nggawe klub pembeli sing kerep lan pratinjau sneak khusus utawa windows tuku awal kanggo pelanggan sing paling setya. Kemampuan pasar mikro kanggo para pelanggan ora ana enteke, yen sampeyan duwe data sing akurat kanggo mbantu ngembangake strategi kasebut.

Formulir online nyedhiyakake akeh tenaga lan keluwesan. Iki tegese sampeyan bisa kanthi cepet nggawe formulir kanggo nglumpukake data sing bener sing dibutuhake kanggo njupuk keputusan bisnis. Ditambah maneh, sampeyan bisa nggawe lan masang formulir kasebut mung sawetara menit, tegese sampeyan bisa nganalisa ROI kanthi luwih cepet.

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.