Medeni… Rata-rata Penggemar Halloween Rencanakake Luwih Saka $ 100 Taun iki!

Halloween Shopping Statistik Infographic

Kanggo pisanan, belanja saben wong kanggo Halloween bakal paling dhuwur $ 100. Ing taun iki, saben kategori belanja paling apik - permen, dekorasi, kostum, lan kertu ucapan bakal nambah kanthi signifikan, ora mung saka jumlah taun kepungkur, nanging uga kanggo nomer mbuwang 2019.

Rak, 021 Pengeluaran Halloween, Penjualan, Statistik, lan Tren

Statistik Halloween Wis Munggah!

Pungkasan taun kepungkur, kurang saka setengah saka kita sing kepengin ngrayakake Halloween, nanging ing taun iki mbuwang maneh, lan pemasaran Halloween isih urip maneh! Mangkene sawetara statistik Halloween sing apik:

  • Penggemar Halloween umume ngrencanakake nglampahi $ 102.74, kaping pisanan mbuwang luwih saka $ 100.
  • 82 persen rumah tangga AS karo bocah-bocah wis ngrencanakake ngrayakake Halloween.
  • 96 persen selebriti bakal nyebarke permen kanggo Trick-or-Treaters.
  • Peserta Halloween nggunakake media sosial kanggo inspirasi, nggunakake Facebook, Instagram, Pinterest, lan YouTube kanggo nemokake ide kostum lan dekorasi.
  • Atusan yuta liyane bakal dibuwang saben kategori wiwit taun 2019, kajaba klambi, sing bali menyang angka pra-pandemi $ 3.3 milyar kanthi total mbuwang.

3 Tips Kanggo Ningkatake Pemasaran Halloween Sampeyan

Wong ing Ing rak uga kalebu sawetara tips fantastis kanggo nggedhekake upaya pemasaran Halloween:

  1. Fokus ing bangunan kesadaran merek saindhenging sampeyan Strategi pemasaran Halloween.
  2. Desain lan nuduhake sing dipersonalisasi Pandhuan preinan kanggo target pamirsa.
  3. Goleki lan temokake sawetara Pengaruh Halloween kanggo nyebar kabar. Kontes sing ramah karo hadiah awis cilik utawa gratis sing apik banget bakal dadi cara sing apik kanggo nambah visibilitas nalika nggawe pemasaran influencer Halloween.

2021 Infographic Statistik Blanja Halloween