Medeni… $ 8.8 Miliar Bakal Digunakake ing Halloween ing Taun iki

Statistik Halloween

Cetha banget manawa merek lan pemasar sing nargetake Halloween tradisional, nggunakake Pinterest lan Facebook kanggo nggayuh demografi sing luwih lawas bakal dadi kapentingan sampeyan. Yen dibandhingake, Instagram, Snapchat, lan TikTok minangka platform paling apik kanggo merek "pengalaman" - luwih-luwih yen sampeyan nawakake daya tarik angker taun iki - lan pengecer kanggo nggayuh pesta pesta Halloween sing enom.

Rak, Halloween Miturut Nomer

Statistik Halloween Wis Up lan Down

  • Permen isih dadi barang sing paling populer kanggo tuku Halloween kanthi 95% selebriti sing milih dina gedhe.
  • Up - 72% wong sing ngrayakake dekorasi omah.
  • Up - Para riyaya sing ngunjungi omah angker mundhak saka 18 persen dadi 22 persen ing taun iki.
  • Down - Kurang akeh wong sing ngrancang mbuwang dhuwit kanggo kostum, lan kertu ucapan.

Prilaku lan Generasi Halloween Z

Salah sawijining data sing paling apik sing ditarik ing rak kanggo infographic nggambarake beda babagan kepiye Gen Zers antarane umur 18 lan 24 ngrayakake Halloween dibandhingake karo populasi umume.

  • Wong diwasa Gen Z kurang cenderung tetep ing omah lan ngeculake permen tinimbang perayaan Halloween umume (56% Gen Zers bakal nindakake mungsuh 66% wong Halloween umume).
  • Nanging, wong diwasa Gen Z luwih seneng nganggo kostum (73% lawan 47%).
  • Wong diwasa Gen Z bisa uga ngunjungi omah angker (40% mungsuh 22%),
  • Wong diwasa Gen Z uga cenderung melu utawa mbuwang pesta (53% lawan 32%).

statistik belanja halloween 2019 2020

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.