Penginjilan Blogging saka Guy Kawasaki

Kutipan: Blogger, pemasar lan kapitalis ventura kondhang Guy Kawasaki, menehi tips babagan cara nulis blog sing apik lan ngrembug babagan kepiye dheweke dadi blogger nomer 24 ing Technorati. Speaking from his home in California, he meets with Marketing Voices's Jennifer Jones and notes that he spends 2-3 hours a day blogging. He also goads Robert Scoble (he's now ranked above Scoble on Technorati). Although he doesn't actually read any blogs, he says he uses his RSS pakan kanthi religius kanggo njupuk pakan blogger unik.

from: Podtech

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
    • 3

      Sugeng rawuh, David & Everyday! Aku seneng banget ngrungokake Guy Kawasaki ngomong. Dheweke sregep, guyonan lan katon kaya wong lanang sing hebat. Ora diraguhi, polah sing positif nyebabake sukses sing hebat!

  3. 4

    Aku wis maca of dheweke ing blog Darren, nanging iki pisanan aku ngalami Guy. Aku kesengsem banget karo transparansi lan wawasane. Aku nyelehake dheweke ing dhaptar wong sing arep mangan bareng.

    Matur nuwun kanggo ngirim iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.