Guubie: Platform Pemasaran Email $ 59 Saben Taun

guubie g

Guubie wis diluncurake ing beta lan bisa uga nggegirisi jagad pemasaran email kanthi ragad rata-rata $ 59 saben taun, lan maneh API email Mandrill. Aku seneng ndeleng sawetara perusahaan murah sing mlebu babagan pemasaran email. Contone, ing blog iki, kita mbayar layanan email kaping pindho tinimbang karo email hosting perdana.

The Guubie Platform Pemasaran Email kalebu:

  • Kampanye Pemasaran Email - Gawe kampanye pemasaran email sing bener-bener dikirim menyang pangguna. Supaya wong bisa maca konten sampeyan lan melu liwat email lan jaringan sosial. Kirim email sing narik kawigaten lan narik kawigaten kanthi template email sing responsif.
  • Pangiriman Tinggi - Sambungake Guubie menyang layanan pangiriman email sing disenengi, kayata Mandrill, MailJet, Amazon SES utawa SMTP liyane. Contone, yen nggunakake Mandrill, sampeyan bisa ngirim nganti 12,000 email gratis saben wulan.
  • Laporan Lanjut lan Statistik - Gunakake Analytics laporan lan gabungake karo Google Analytics kanggo saben kampanye kanggo nyedhiyakake kabeh informasi sing relevan sing dibutuhake.
  • ROI sing luwih apik kanthi Tes A / B - Gawe tes A / B tanpa wates kanggo mbantu sampeyan ngerti pesen sing paling efektif sing bakal dikirim menyang pangguna.
  • Browser & Mac OSX / Windows App - Kanthi browser standar kayata Firefox, Safari utawa Google Chrome, sampeyan bisa ngakses Guubie lan kabeh fitur, ora preduli ing endi wae dununge. Yen sampeyan pengin aksesibilitas seluler, sampeyan uga bisa ndownload app Guubie kanggo Mac OSX utawa Windows.
  • Pemicu adhedhasar tumindak - sampeyan bisa nggawe pemicu kanthi otomatis ngirim ulang taun kanggo pelanggan utawa malah email sambutan kaping pindho rong dina sawise pangguna nggawe akun. Otomatis tugas pemasaran sampeyan.
  • API kanggo pangembang lan startup - Guubie duwe API XML Kuat, tegese pangembang bisa gampang nggabungake platform lan layanan karo akun Guubie.

kanthi Guubie, sampeyan mbayar siji, ragad taunan murah ... $ 59!

One comment

  1. 1

    59 boneka saben taun iku murah lan yen bisa digunakake bisa dicolong. Sampeyan kudu mriksa luwih akeh babagan iki, nanging luwih apik.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.