Pandhuan Ultimate kanggo Metrik Pinterest

metrik pinterest kanggo nelusuri

Kita entuk lalu lintas sing apik banget saka Pinterest. Cukup konsisten anggere posting ing Pinterest tetep. Uga mbantu nalika nginstal Pinterest Pin Tombol Kanggo Gambar - sampeyan bakal bisa ndeleng yen mouseover gambar ing ngisor iki. Sawetara wong liyane lagi nuduhake infografis.

Kita Papan Infografis Pemasaran meh 1,000 pengikut lan sejatine ora nggawe postingan infografis ing kene! Metrik sing cenderung fokus yaiku kabeh sing bisa dihubungi langsung saka pirang-pirang pengunjung sing tekan situs kita saka Pinterest lan kepiye carane ngowahi utawa melu sponsor.

Bisnis wis sukses nggunakake Pinterest - priksa klien, Dhaptar Angie, lan papane. Dheweke nindakake tugas luar biasa kanggo njaga sawetara lusin papan kanthi konten sing luar biasa. Yen sampeyan nggunakake Pinterest kanggo upaya pemasaran online, ana sawetara metrik sing kudu dielingi. Tumpuk Sosial sijine infographic iki karo dhaptar metrik Pinterest sing lengkap sampeyan bisa ngawasi lan sepira kinerja sampeyan.

Ultimate-Guide-to-Pinterest-Metrics

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.