Pandhuan Noob kanggo Pemasaran Online

pratinjau pemasaran online noob

Sanajan infographic iki nyatakake manawa a noob pandhuan, sejatine bisa ndeleng kanthi lengkap babagan strategi sing ana gandhengane kanggo nggawe strategi pemasaran inbound kanthi online. Saluran sing dijelasake kalebu pemasaran email, generasi timbal, telusuran organik, telusuran mbayar, media sosial, optimalisasi lan Analytics. Infographic apik banget - lan dhaptar priksa kanggo kabeh pemasar online.

Pengakuane mung apik saka infographic yaiku strategi hubungan masyarakat. Kunci kanggo dhasar ngarsane online sing apik yaiku diakoni dening kanca-kanca. Perusahaan hubungan umum kaya kita, Dittoe PR, minangka master entuk kesempatan karo publikasi utama lan kepribadian.

Pandhuan Noob kanggo Pemasaran Online - Infographic
Unbounce - Platform Kaca Landing DIY

Infographic digawe dening Unbounce. Unbouncing minangka layanan sing ditawakake swadaya sing nyedhiyakake para pemasar nindakake telusuran kanthi mbayar, iklan spanduk, email utawa pemasaran media sosial, cara paling gampang kanggo nggawe, nerbitake & nyoba promosi landing page tanpa mbutuhake IT utawa pangembang.

3 Komentar

  1. 1

    Salah sawijining inforrafi paling apik sing aku deleng saiki. Informasi apik tenan sing diluncurake ing siji infographic, topi kanggo desainer.

  2. 3

    Grafis sing apik! Aku pengin mlaku-mlaku saben klien liwat langkah-langkah! Cara inspirasi kanggo ndeleng kabeh prekara sing dibutuhake kanggo miwiti push sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.