Ora Ana Pandhuan Hype kanggo Nggawe Konten

dhasar nggawe konten

Wong ing Spundge nulis postingan blog, 9 Langkah Nggawe Konten Keterlibatan, kanthi infographic "no-hype, buzzword free" sing aku seneng banget.

Nggawe konten sing berkualitas minangka landasan strategi konten sing kuat, lan mbantu sampeyan nguwasani katrampilan kasebut minangka bagean saka misi Spundge. Cara sing apik kanggo ngasilake konten yaiku ndaur ulang artikel, infografis lan aset liyane dadi barang sing luwih apik lan apik. Iki uga menehi kesempatan kanggo njaga konten sampeyan paling anyar lan selaras karo identitas merek sampeyan. Konsultasi karo infographic iki lan wiwiti nggawe konten sing apik kanthi ngetutake 9 langkah-langkah sederhana sing bakal mbantu sampeyan lan bisnis nyambung karo pamirsa. Reinaldo Calcaño, Spundge.

Proses kasebut cocog banget karo aku nulis isi ing Martech! Pikirake apa sing sampeyan ngerteni, temokake sumber sing apik, maca, nyimpen barang, rapat rapat editorial, wenehi tenggat wektu, tulis, edit lan baleni. Siji-sijine tips tambahan sing bakal dak tambahake yaiku njaluk tulung! Kita asring nyedhaki para ahli kanggo menehi riset, penawaran, tangkapan layar utawa informasi tambahan.

ora-hype-guide-content-nggawe

One comment

  1. 1

    Lan kaya sing wis dingerteni, konten minangka raja 🙂 Infographic sing apik banget. Dheweke uga duwe fitur apik banget kanggo nggawa lalu lintas menyang situs web, akhir-akhir iki aku nyiyapake akun ing ColibriTool kanggo ngukur lalu lintas lan konversi saka kiriman "tradisional" lan saka infographic. Siji kesimpulan - wong visual! 🙂

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.