Blogging Tamu - Sampeyan salah nindakake

blogging tamu

Sanalika, backlinks mrentah optimisasi mesin telusuran ing jagad. Nalika kualitas situs diukur ing babagan PageRank, backlinks nyedhiyakake swara sing akeh digoleki sing nyebabake metrik iki. Nanging nalika algoritma Google diwasa, rangking situs web ora mung bisa dideleng mung saka sawetara tautan sing nuduhake maneh. Kualitas hosting situs sing ngubungake wiwit nggawa bobot luwih akeh tinimbang tautan sing bisa diduweni situs.

Iki nyebabake praktik nulis kiriman blog tamu kanggo situs liyane. Transaksi kasebut rada dhasar; sampeyan nyedhiyakake situs web kanthi konten lan menehi backlink. Nanging, kayata teknik konstruksi link liyane, nyalahake blogging tamu sing akeh. Situs web wis disiyapake tanpa alesan liya kajaba dadi tamu, situs sing dikenani biaya wong kanggo ngirim tulisane, wong sing nulis kiriman tamu ngasilake sampah sing ora ana regane, lan artikel kanggo muter artikel dadi norma. Mung sawetara masalah sadurunge Google retak mudhun sepisan maneh lan wiwit mriksa teknik bangunan link iki.

Nalika pembaruan Penguin diluncurake, taktik posting tamu sing teduh digawa maju lan tengah; akeh wong sing nganggep iki tegese blogging tamu ora dadi strategi sing bisa ditindakake amarga akeh situs sing dihukum amarga praktik blogging tamu.

Asile, sawetara bisnis nyerah ing posting tamu kabeh, amarga duwe kesan yen link ora penting maneh. Nanging, sanajan kabeh perkara negatif sing bisa sampeyan rungokake babagan pengaruh backlink ing upaya SEO, isih penting. Sejatine, dheweke akeh masalah. Miturut Searchmetrics 2013 Faktor Ranking,

"Backlinks terus dadi salah sawijining metrik SEO sing paling penting. Ing babagan iki, sethithik owah-owahan sajrone pirang-pirang taun: situs kanthi luwih akeh backlink mung bakal pangkat luwih apik. "

Sejatine blogging tamu isih dadi strategi pemasaran inbound sing penting lan efektif, nanging mung yen rampung kanthi cara sing bener.

Sayange, masarakat isih angel mangertos cara sing bener babagan posting tamu. Sanajan akeh pandhuan sing nyedhiyakake cithak biru supaya sukses, dheweke isih durung bisa entuk. Dheweke nggawe kesalahan sing padha bola-bali. Kanggo wong sing entuk bathi luwih saka conto, iki sawetara cara sing salah tumrap blogging tamu.

Sudut Nglereni Kualitas

Kesalahan sing paling umum sing dakdeleng yaiku kualitas konten sing dikirim wong kanggo kiriman tamu ora cukup.

Ora preduli ing endi sampeyan bakal nyelehake konten sampeyan, sampeyan duwe jeneng. Iki nggambarake merek sampeyan, dadi yen sampeyan pengin merek teladan, konten sampeyan kudu conto. Mbalik nalika kabeh wong sing peduli karo backlink, konten kanggo kiriman tamu digawe dening pabrik konten sing nggawe artikel kanthi omong kosong kanggo ngindhari denda duplikasi.

Nalika jinis konten iki diterbitake ing situs sing kurang cahya, kesempatan kasebut kurang bisa ngrusak reputasi merek sampeyan. Saiki, kiriman tamu sampeyan kudu bisa digunakake kanthi macem-macem cara. Nyelehake kiriman tamu ing jinis situs sing bener tegese wong bakal ndeleng lan nggawe pendapat babagan sampeyan adhedhasar apa sing diwaca.

Milih Situs sing Salah

Sadurunge Penguin, praktik blogging tamu ora fokus banget karo kualitas situs hosting. Artikel dikirim menyang peternakan konten lan direktori artikel amarga kabeh sing penting yaiku backlink. Kirim Penguin, situs sing nindakake iki asring dianggep dihukum. Ora mung nyilem ing asil telusuran, nanging uga pola pikir iki ora katon. Blogging tamu mbukak akeh kesempatan liyane liwat backlink.

Nalika kiriman tamu diterbitake ing situs sing dihormati ing industri sampeyan lan duwe komunitas gedhe, kiriman tamu nindakake sawetara perkara liyane kanggo sampeyan:

  • Iki ningkatake kesadaran kanggo calon calon prospek
  • Sampeyan nggawe sampeyan ahli industri / ceruk
  • Iki nggawe kapercayan marang merek sampeyan

Situs kanthi komunitas gedhe lan aktif uga duwe jangkauan sing luwih gedhe. Para pamaca luwih seneng nuduhake konten sing apik, lan cenderung ngunjungi situs sampeyan, nambah lalu lintas rujukan kualitas.

Ngukur kualitas situs bisa ditindakake kanthi mriksa sawetara metrik situs utama. Yen target sampeyan ngirim ing situs sing akeh lalu lintas, situs kanthi peringkat Alexa sing sithik bakal dadi target sing apik. Yen sampeyan pengin situs sing bakal ngasilake luwih akeh regane SEO saka tautan, sampeyan pengin golek situs kanthi Otoritas Domain sing dhuwur. Saenipun, sampeyan pengin ngupayakake nggayuh macem-macem situs. Luwih saka iku ing bagean sabanjure.

Kekurangan Diversifikasi

Salah sawijining masalah karo backlink yaiku entuk supaya bisa otomatis. Liwat pangiriman direktori, komentar spam ing blog liyane lan uga liwat posting tamu. Kanggo nemokake situs sing ora nggawe backlink kanthi alami, mesin telusuran kanggo indikator kaya:

  • Teks jangkar sing luwih dioptimalake
  • Nomer dofollow sing ora proporsional dibandhingake karo tautan nofollow
  • Akeh link kualitas murah

Pengeposan tamu ngidini sampeyan nggawe profil link sing apik. Blog tartamtu bakal ngidini sampeyan nyakup link ing awak kiriman sampeyan, dene liyane bisa uga mung menehi link ing bio penulis sampeyan. Cara liya kanggo nggawe macem-macem tautan yaiku ngowahi teks jangkar. Nggunakake tembung lan frase sing ora gampang dingerteni lan tembung kunci telusuran sing nguntungake bakal nggawe prekara katon luwih alami.

Strategi liyane yaiku ngirim tamu ing blog sing ora ana ing industri utawa ceruk, nanging rada mirip. Contone, yen sampeyan perusahaan asuransi, sampeyan bisa nulis kiriman tamu ing blog kesehatan lan fitness sing ana gandhengane karo cara tetep aktif lan sehat bisa nyuda biaya asuransi jiwa. Situs sing adol komputer bisa nyedhaki blog sing fokus karo keamanan komputer. Nggabungake kiriman tamu lintas industri menyang portofolio sampeyan ora mung mbantu nggawe macem-macem tautan, nanging uga mbantu sampeyan mbukak merek sampeyan menyang pamirsa anyar.

kesimpulan

Pengeposan tamu ora mung mbantu situs web sampeyan; bisa mbantu sampeyan nggawe hubungan sing kuat karo wong liya ing industri sampeyan. Waca blog sing pengin dikerjakake lan kirimake panjaluk babagan blogging lan tamu kanggo pemilik.

Kandhani apa sing pengin ditulis lan kepiye ahli ing topik kasebut. Paling penting, aja wedi ngandhani dheweke kenapa sampeyan pengin nulis situs kasebut. Jujur, dheweke ngerti yen sampeyan ora nyoba main sistem, nanging luwih becik nggawe bisnis sampeyan nalika menehi kontribusi positif kanggo dheweke.

7 Komentar

  1. 1

    Apa sing luar biasa. Blogging tamu bisa dadi cara sing apik kanggo nambah kepemimpinan pamikiran ing lapangan sampeyan ... yen sampeyan ngerti carane nindakake kanthi bener. Matur tips!

  2. 2

    Insightful. Blog kita asring nampa kiriman tamu, nanging kenceng banget karo tautan bali lan mburi. Muga-muga, perhatian kanggo kualitas bakal nyegah kita supaya ora katon kaya liyane: blog sing nyoba menehi nilai kanggo para sing maca.

  3. 3

    Temokake klompok khusus sing pengin sampeyan goleki banjur golek situs sing pas. Tips apik. Aku mikir wong saiki bisa uga duwe rasa ora enak ing cangkem saiki babagan blogging tamu amarga sampeyan duwe akeh wong sing pengin duwe papan tamu supaya bisa menjelajah blog sing kebak tautan. Wong pengin info hebat, dudu tautan, yen sampeyan nyedhiyakake konten sing apik, wong uga pengin nggoleki sampeyan.

  4. 5
  5. 6

    Tips apik Larry. Aku uga paling ora duwe rolas postingan ing blog sadurunge nggawe blog tamu kanthi agresif. Apa wae sing kurang saka iku tegese para pamaca sing narik kawigaten saka blog liyane bakal kuciwa lan ora bisa bali maneh.

    • 7

      Saran apik tenan! Kita asring kaget amarga akeh perusahaan sing promosi situs kaya edan ... lan ora ana informasi utawa kesempatan kanggo melu perusahaan nalika ana wong sing tekan kono!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.