7 Tips Mesthi kanggo Pacaran Kirim Blog Tamu

pacelathon

Blogging tamu minangka proses sing rumit lan alus sing kudu dianggep kaya wiwitan sesambetan: kanthi serius lan ati-ati. Minangka pamilik blog, aku ora bisa ngandhani yen wis kaping pirang-pirang email sing ditulis kanthi email spam banget. Blog, kayata sesambetan, butuh gaweyan lan blogger tamu sing potensial ora dianggep minangka proses sing ora penting.

Ing ngisor iki ana 7 tips kencan sing pasti kanggo poster tamu menyang blogger:

1. Ngerteni match potensial sampeyan

Sadurunge ngebomake blogger kanthi nada artikel utawa pengajuan, kenal karo blogger kasebut.

  • Maca kaca Babagan, sinau jenenge, turuti ing Twitter, lan waca sawetara postingan blog kanggo sinau swarane blog.
  • Yen sampeyan pancen pengin menehi kesan, tinggalake komentar ing kiriman, bales tweet, nuduhake artikel sing sampeyan seneng karo jaringan.
  • Pikirake sawetara ide artikel sing bakal digunakake kanggo blog. Apa sing ilang saka blog iki? Apa sing bakal bisa? Deleng apa sing tren ing ceruk lan apa sing diomongake wong ing media sosial.

2. Gawe langkah kaping pisanan

Ok, sampeyan wis nambah kapercayan karo blogger lan siyap njupuk hubungan sampeyan menyang level sabanjure. Sampeyan ngerti manawa blog iki bakal cocog banget lan sampeyan duwe ide babagan apa sing pengin sampeyan kirimake utawa kirimake menyang blogger. Saiki wayahe pindhah.

  • Sawise sampeyan wis maca pedoman blogger, hubungi liwat media sing disenengi. Yen ora nyathet pedoman utawa cara komunikasi sing disenengi ing blog, takon!
  • Nalika ngubungi, dadi kepribadian — dadi sampeyan! Ayo padha ngerti sapa sampeyan lan kenapa sampeyan ngubungi dheweke - kanggo ngirim tamu!

3. Dadi wong lanang

Kaya sing bakal mbukak lawang kanggo wanita, para blogger uga seneng banget.

  • Nggawe gampang kanggo blogger. Sawise artikel sampeyan dikirim (miturut pandhuane), tambahake foto lan isi info WordPress tambahan. Iki bisa uga kalebu tag, syarat gambar lan syarat SEO.
  • Priksa manawa sampeyan kredit kabeh foto sing digunakake lan ora duwe kesalahan tata bahasa utawa ejaan. Iki bisa uga katon jelas, nanging kesan pertama yaiku babagan hubungan lan blogging tamu.

4. Aja dadi Clinger

Yen sampeyan ngirim kiriman lan ora bakal munggah ing dina sing padha utawa malah dina sabanjuré, aja ngganggu pemilik blog — kaya sampeyan ora bakal bola-bali nelpon utawa ngirim SMS tanggal nalika pisanan nggawe sesambetan !

  • Sawise telung nganti pitung dina, kirim tweet utawa email sing ora ngancam. Aja ora sopan!
  • Priksa ing blog utawa akun Twitter kanggo ndeleng kegiyatan pungkasan; ora ana update anyar sing artine blogger sibuk karo prekara liyane.

5. Sombong karo hubungan anyar sampeyan

Nalika sampeyan entuk begja kanthi katresnan, umume kita pengin bengok-bengok saka ndhuwur payon. Nambani kiriman sing diterbitake kanthi semangat sing padha.

  • Sawise kiriman sampeyan urip, bareng karo jaringan sosial sampeyan. Blogger seneng ndeleng kiriman sing dituduhake sosial! Entuk postingan blog sing berkualitas apik kaya nedha bengi sing apik lan saham sosial minangka creme brûlée!

6. Aja njupuk kauntungan

Wong liya wis bosen pemilik blog pengin ganti rugi kanggo tamu kirim? Maksude, aku menehi konten sing berkualitas, relevan, trendi lan sampeyan pengin aku mbayar sampeyan?

  • Coba wenehake marang pemilik blog yen sampeyan ora bisa mbayar, nanging sampeyan bakal males menehi loman kanggo nerbitake kiriman kanthi nyambungake karo blogger liyane lan nuduhake artikel kanthi sosial.
  • Umume, sing duwe blog bakal cukup kewajiban; dheweke mung pengin ngerti yen dheweke entuk sesambungan lan ora digunakake!

7. Nggarap hubungan jangka panjang

Pacaran, kaya blogging tamu, bisa ngeselake; yen sampeyan wis pas, coba gaweyan supaya tamu ora bisa masang semangat.

  • Tetep kontak karo blogger. Terus tulis kanggo wong-wong mau, kirim email, tweet lan sambungake karo blogger liyane.
  • Pengeposan tamu babagan bangunan sesambetan karo wong online lan entuk paparan. Sampeyan ora ngerti, dheweke malah bisa menehi saran utawa ngenalake sampeyan karo pemilik blog liyane sing ramah.

One comment

  1. 1

    Aku CAss, sampeyan mancep sing siji. Pancen tips sing apik. Antarane tips iki, aku ora nate mikir yen wis entuk salah sawijining tip, nalika nyoba nggawe blogging tamu utawa mung blogging dhewe, sikilku terus lan tetep andhap asor. Matur nuwun maneh.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.