Dhaptar Blogger Tamu Sampeyan

Perusahaan SEO terus nyoba lan ngapusi asil mesin telusuran ... ora bakal mandheg. Matt Cutts saka Google nulis postingan sing apik, Bosok lan tiba blogging tamu kanggo SEO kalebu video ing babagan blogging tamu lan Matt nyedhiyakake iki minangka intine:

Aku mung pengin nyorot manawa ana macem-macem situs spam utawa kualitas rendah sing wis mlebu "blogging tamu" minangka strategi bangunan link, lan kita bakal nyoba luwih akeh babagan nggawe blogging tamu. Amarga iku, aku nyaranake skeptisisme (utawa paling ora ati-ati) yen ana wong sing nyedhaki lan menehi artikel blog tamu.

Matt Cutts

Kita bubar metu blogger tamu ing kene Martech Zone. Panulis teka ing kita lan ujar manawa dheweke kepengin luwih akeh babagan industri pemasaran lan ngarep-arep bisa nulis sawetara artikel sing jero kanggo kita. Kita nyedhiyakake akses menyang dheweke lan dheweke nulis kiriman pertama.

Aku ora precaya. Pos kasebut nduweni sawetara tautan ing konten ... sawetara cukup umum nanging ana sing spesifik lan aku prihatin. Kita wis ngetrapake link nofollow menyang konten sing metu, nanging aku isih ora bisa nyatane yen dudu konten sing ditargetake ... kanthi tautan sing target banget. Rong artikel liyane saka penulis lan aku kudu miwiti investigasi.

Aku mriksa profil Twitter, profil Facebook, profil Google+ lan artikel liyane ing saindenging web. Saben padha arang banget ... ora ana pacelathon pribadi, ora ana kanca, lan sawetara pitakon saka ngendi dheweke asale utawa malah saiki urip. Dheweke katon minangka karakter fiksi sanajan koleksi artikel kanthi online. Mesthi wae, aku ora yakin manawa dheweke minangka ganti ganti.

Sedotan pungkasan yaiku aku njaluk surat ijin supire. Dheweke nulis lan ujar manawa dheweke ora kepenak menehi informasi pribadi. Aku ora nate njaluk informasi pribadi ... dheweke bisa nutupi alamat omah lan data pribadi. Aku mung pengin bukti identifikasi. Kanthi mangkono, aku ngilangi kabeh tautan saka kiriman lan ngganti kredensial mlebu.

Dadi… saka kene, iki dhaptar priksa:

  1. Identifikasi resmi - blog iki minangka otoritas online lan aku kudu njaga ekspos, rasa hormat lan kualitas supaya tetep bisa ngetutake. Aku ora bakal menehi resiko menyang sawetara backlinker.
  2. Katentuan Pangginaan supados langkung - kita njamin kabeh penulis ngerti apa tujuane blog kita - nyedhiyakake pemasar babagan pemahaman babagan alat lan teknologi sing bisa nyebabake upaya pemasaran. Ora adol utawa backlink! Konten liyane bakal dicopot lan panganggit bakal dibuwang.
  3. Peran Kontributor - kabeh penulis bakal miwiti dadi kontributor ... tegese bisa nulis konten nanging ora bisa nerbitake dhewe. Kita bakal mriksa lan nerbitake artikel kasebut nganti kepenak dheweke ngerti apa sing ditindakake.
  4. Full Disclosure - yen ana hubungan sing dibayar ing antarane kita, panulis konten, lan sumber daya sing diwenehake ing postingan kasebut - hubungan kasebut bakal dicethakake menyang sing maca. Kita ora preduli nyedhiyakake konten babagan sponsor utawa produk lan layanan sing dadi afiliasi ... nanging pamirsa kudu ngerti yen ana hubungan ing kana.
  5. Nofollow - kabeh tautan bakal dilebokake ing kiriman tamu. Ora ana sing istiméwa. Tujuane sampeyan yaiku kanggo nggayuh lan entuk ekspos karo pamirsa sing akeh lan ngetutake - ora backlinking kanggo SEO. Ayo prioritas tetep tetep.
  6. Gambar sing Diverifikasi - konten visual bakal dilisensi. Yen blogger tamu ora duwe sumber daya, kita bakal nggunakake sumber foto lan sumber video. Aku ora bakal entuk tagihan pemerasan saka layanan foto saham amarga blogger tamu entuk gambar saka telusuran gambar Google.
  7. Konten Unik - kita ora nggawe sindikasi konten saka sumber liyane. Kabeh sing kita tulis unik. Sanajan nuduhake infografis, artikel iki kalebu artikel sing unik kanggo para pamirsa.

Apa langkah liya sing sampeyan lakoni kanggo mesthekake yen program blogging tamu ing blog sampeyan mbantu lan ora ngrusak reputasi lan wewenang online kanthi telusuran lan sosial?

One comment

  1. 1

    Douglas kerja sing apik, iki minangka postingan alami sing apik lan luwih alami babagan apa sing ditindakake para blogger kasebut ing blogging tamu. Aku ora ngerti kenapa sampeyan ora fokus ing pandhuan iki sadurunge nawakake nulis kiriman tamu ing blog sampeyan. Kita kabeh ngerti manawa pandhuan iki wajib lan kita kabeh kudu ngetutake sadurunge ngidini sapa wae nulis blog tamu ing blog sampeyan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.