GSTV: Target Konsumen ing Pompa kanthi Pengalaman Video adhedhasar Lokasi

Jaringan Distribusi Video GSTV ing Stasiun Gas

Saben dina, mayuta-yuta wong Amerika numpak kendharaan lan lunga. Fueling drive drive, komuter, lan sambungan; lan nalika iku GSTV duwe perhatian sing ora bisa dipisahake.

Saben dina, ing puluhan ewu lokasi, jaringan video nasional duwe wayahe unik sing penting, nalika konsumen melu, resep, mbuwang luwih akeh dina iki lan dipengaruhi kanggo sesuk lan sateruse. Nyatane, GSTV tekan 1 saka 3 wong diwasa Amerika saben wulan, melu pamirsa kanthi ngarsane, swara, lan video gerakan ing titik penting ing lelungan konsumen.

Ringkesan GSTV

Studi kasus GSTV kalebu keterlibatan sosial, angkat sales ritel, nambah efektivitas iklan, kunjungan toko lan dealer, ngundhakake belanja konsumen, nggawe kesadaran pamirsa lan nyetel, lan lift ing kunjungan situs web.

Tuladha Video Formulir Cekak GSTV

Kemungkinan sampeyan wis ndeleng lan nanggapi video bentuk cendhak kasebut sing nyebabake tumindak ajakan. Mangkene conto sing apik kanggo perusahaan ritel supaya wong sing ngompa bensin mlebu toko lan tuku:

GSTV Reach

GSTV melu wong diwasa kanthi atusan yuta interaksi 1-menyang-1 kanggo nglipur, menehi informasi, nyambung, lan menehi wayahe sing bisa dienggo saiki lan perkara sesuk. Keuntungan pamirsa target kalebu:

  • Mbuwang - Pamirsa sing enom, aktif, makmur, sing nggunakake + 1.7x luwih akeh sawise transaksi bahan bakar
  • Wong Nyata - Jaringan Nielsen sing wis diaudit, tanpa bot, ora ana apus lan ora ana DVR
  • Merek Aman - Konten premium sing dijadwalake kanggo pamirsa umum
  • engagement - Plancongan, mangan, ngrungokake, blanja, mbuwang, lan liya-liyane nalika lagi ngaso ing perjalanan

Kapabilitas liwat 95 yuta pengunjung unik GSTV kalebu kemampuan target target pamirsa partai pertama adhedhasar data demografi, geografi, lan prilaku.

GSTV mbantu para pemasar entuk asil bisnis sing bisa diukur lan nggedhekake bathi iklan. GSTV wis ngasilake kunjungan dobel kanthi dobel, mayuta-yuta dolar kanthi ngunggahake penjualan, lan paningkatan metrik merek sing signifikan kanggo sawetara pengiklan paling gedhe ing donya.

GSTV Ngluwihi Konten nganggo Loop Media

Loop Media, perusahaan media streaming fokus kanthi eksklusif ing video bentuk cendhak premium, ngumumake kemitraan konten karo GSTV kanggo ngasilake lan nuduhake video musik bentuk cendhak, video musik paling anyar, trailer film kanggo rilis anyar, lan kompilasi trailer film paling dhuwur.

Konten streaming bentuk cendhak iki nyedhiyakake kesempatan kanggo merek lan pemasar supaya target target konsumen ing njaba omah kanthi efektif.

Hubungi GSTV

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.