Apa Strategi Top kanggo Platform SaaS sing Bakal Tumbuh

Strategi pertumbuhan

Apa fokus nomer siji minangka perusahaan SaaS? Wutah, mesthi. Sukses Skyrocketing bisa diarepake saka sampeyan. Penting banget kanggo kaslametan jangka panjang sampeyan: 

Sanajan perusahaan perangkat lunak nambah 60% saben taun, kemungkinan dadi raksasa pirang-pirang dolar ora luwih saka 50/50. 

McKinsey & Perusahaan, Tuwuh Cepet utawa Mati Alon

Wulan luwih saka wulan penting kanggo nutupi kerugian saka perusahaan SaaS churn sing umume dialami. Kanggo ngalahake pangarepan lan supaya sampeyan tetep ijo, saiki sampeyan kudu nemtokake strategi supaya bisa tuwuh ing taun 2019. Selalu ana strategi sing anyar, trik hacking pertumbuhan, lan alat sing mbantu sampeyan nambah pertumbuhan.

Strategi Pertumbuhan SaaS

Mangkene sawetara strategi anyar kanggo ningkatake pertumbuhan kanggo platform Software minangka Layanan (SaaS).

Nyetir Lalu Lintas lan Nggawe Kesadaran

  • Entuk konten sing bener ing ngarep pamirsa sing bener - Kaya sing wis dingerteni, kontene isih gedhe lan isih ana, utamane karo SaaS. Pangguna ngarepake akeh informasi kanggo mbantu nggawe keputusan tuku lan ngarepake merek sampeyan duwe panguwasa sing dhuwur. Ngembangake konten sing bener sing narik kawigaten lan nggawe calon pelanggan dadi penting. Sampeyan bisa nggunakake alat kaya Spyfu lan Google Keyword Planner kanggo nemtokake apa tembung kunci utama sampeyan, apa target sing digoleki. Sawetara strategi nuduhake konten sampeyan minangka postingan tamu ing blog liyane kanthi pamirsa sing padha, nggunakake platform kaya Sedheng lan publikasi, lan nggunakake iklan lan nyurung kanggo njaluk ing ngarep pamirsa sing pas.

Nyetir Lalu Lintas lan Nggawe Kesadaran

  • Nggunakake Branding Pribadi - Strategi pertumbuhan sing asring diabaikan nggunakake merek pribadi para pangadeg lan ahli ing tim sampeyan supaya luwih apik menyang pamirsa. Wong seneng sesambungan lan sinau saka individu nyata online. Yen wong saka tim sampeyan duwe katrampilan utawa keahlian sing bisa menehi sawetara informasi sing migunani, iku cara sing apik kanggo promosi merek sampeyan kanthi ora sengaja lan asli. Ana akeh Pendhiri sing nulis ing Medium, Quora, sawetara duwe seri blog utawa podcast sing nyedhiyakake akeh wawasan sing bakal disenengi target target. Iki nggawe kapercayan, kredibilitas, lan hubungan pribadi karo merek sampeyan. Cukup nuduhake apa sing sampeyan ngerteni lan pengalaman sing sampeyan duwe bisa mbantu sampeyan nggayuh lan melu target target kanthi organik.

Generasi Lead

  • Nyedhiyakake alat utawa sumber gratis - Strategi pertumbuhan gedhe liyane yaiku nyedhiyakake alat utawa sumber gratis ing situs web sing narik kawigaten target pelanggan lan terus mbalekake lan menehi otoritas merek. Coschedule wis nindakake tugas sing apik banget nalika nggawe Penganalisa Judhul Coschedule sing ngidini sampeyan nganalisa judhul kanggo postingan blog langsung ing situs kasebut. Minangka ijol-ijolan, dheweke njaluk email sampeyan. Penganalisa judhul nggawe akal banget kanggo target pamirsa. Sampeyan bisa nggawe alat kaya iki kanggo target pamirsa nggunakake utawa sampeyan bisa nindakake prekara sing gampang kaya nyedhiyakake pandhuan babagan cara nggawe email kanthi ganti.

analisa judhul coschedule

  • Piranti optimalisasi iklan - Ana akeh alat sing bisa digunakake sing bakal ngoptimalake cara nggawe lan nampilake iklan. Sampeyan bisa nggunakake Adoll kanggo target pangguna maneh sing teka ing situs sampeyan sawise dheweke ninggalake situs sampeyan. Luwih saka 90% pangguna sing teka ing situs sampeyan mesthine bakal mumbul maneh. Adoll target karo iklan ing papan liya kanthi tawaran khusus kanggo kapentingan ing situs sampeyan. Yen ndeleng paket premium, Adroll bakal target iklan kasebut kanthi diskon premium lan mbalekake. Utamane kanggo SaaS, butuh keputusan luwih sithik kanggo tuku kanthi nyata. Sisih gedhe saka gaweyan sampeyan yaiku tetep dadi prioritas utama saka calon pelanggan lan nggawa bali.

Tweet lan Akun sing Disedhiyakake

Onboarding lan Ngurangi Churn

  • Nambah kemajuan sampeyan kanthi garis kemajuan lan elemen sosial - Bagéyan utama kanggo njaga pertumbuhan, sesarengan nyuda gandum nalika ndhaptar pangguna anyar. Yen sampeyan ndhaptar pangguna nanging persentase gedhe bakal mudhun ing wulan kapisan, pancen ora bakal tuwuh. Iki minangka masalah gedhe kanggo perusahaan SaaS. Kanggo nyegah churn, priksa manawa pangguna wis ahli babagan produk sampeyan wiwit wiwitan. Cara sing apik kanggo mesthekake pangguna ngliwati kabeh langkah sing bisa ditrapake ing proses onboarding lan njaga supaya kabeh "pelajaran" yaiku nyakup dhaptar priksa utawa garis kemajuan. Nalika pangguna ndeleng iki, dheweke luwih bisa menjalani proses kabeh lan ora bakal kliwat info penting. Yen sampeyan bisa, lebokake elemen sosial kayata nambah kanca utawa kolega. Semono uga keterlibatan sosial sing luwih akeh, luwih akeh pangguna sing bakal bali lan nggunakake fitur langsung. Sinau luwih lengkap babagan ngapikake proses onboarding sampeyan.
  • Melu pangguna anyar lan bali kanthi nganyari - Sampeyan pengin nggawe pangguna lan pangguna pangguna terus aktif kanthi ngumumake nganyari lan fitur anyar kanthi efektif kanggo nuduhake manawa tim sampeyan ngupayakake nambah produk. Iki nggawe kapercayan marang merek sampeyan lan tetep setya pangguna nalika ndeleng sampeyan nyedhiyakake apa sing dijaluk. Coba Beamer ing situs sampeyan utawa ing aplikasi sampeyan. Beamer yaiku a changelog lan newsfeed sing mbukak nalika pangguna ngeklik tab "Apa Anyar" ing pandhu arah utawa lambang ing antarmuka app sampeyan. Aliran pembaruan sidebar mbukak kanthi paling anyar: fitur anyar, tawaran, update, warta, konten, lsp. Minangka papan utama sing bisa nganyari kabeh wong. Sampeyan bisa nggunakake notifikasi push kanggo nggayuh pangguna saka situs utawa app lan mbalekake kanthi nganyari sing nyenengake. Iki minangka cara sing apik kanggo ningkatake keterlibatan, nyuda churn, lan njaga supaya calon pelanggan "bali".

Beamer

Umpan Balik lan Pemasaran Peer-to-Peer

  • Nglumpukake saran - Nggawe produk SaaS sing menang yaiku proses ngrungokake pelanggan lan adaptasi. Coba gunakake kanthi efektif lan asring nglumpukake saran saka pangguna ing kabeh tahap. Ana akeh alat sing bisa mbantu sampeyan nganakake survey lan rating cepet menyang situs web lan aplikasi kanggo nglumpukake umpan balik sing gampang. Sampeyan bisa nggunakake Beamer kanggo nglumpukake umpan balik: pangguna bisa menehi reaksi lan komentar menyang update paling anyar ing feed supaya bisa ngukur tanggepan. Nglumpukake umpan balik lan ditrapake kanggo nganyari lan fitur anyar njamin produk sampeyan berkembang kanthi bener.
  • Nyengkuyung nuduhake produk sampeyan - Kanggo nggayuh target pamirsa kaya para pelanggan saiki, cara sing gampang yaiku menehi insentif lan luwih gampang nuduhake produk sampeyan. Sampeyan bisa njaluk pangguna ngundang pangguna luwih akeh kanggo ngganti. Ing wiwitan, Dropbox njaluk sampeyan nuduhake tautane karo 5 utawa 10 wong lan entuk ruang panyimpenan ekstra ing Dropbox minangka ijol-ijolan. Iku sukses banget. Gampang nuduhake produk sampeyan ing media sosial utawa liwat email. Akeh pangguna sing bakal nindakake utamane yen menehi insentiv karo fitur kaya fitur ekstra (papan panyimpenan Dropbox), uji coba tambahan, utawa diskon.
  • Sistem pemasaran rujukan - Cara sing gampang banget kanggo mlebu ing ngarep pangguna liyane kaya pangguna saiki yaiku nggunakake pangguna saiki minangka penasihat merek liwat program pemasaran rujukan. Ana alat kaya Kranjang Referensi sing bisa mbantu sampeyan nyiyapake program rujukan kanthi gampang kanggo produk lan pangguna lan penggemar saiki sing mbantu sampeyan adol nalika uga entuk manfaat. Bukti sosial lan review peer sejatine kuat; tembunge luwih mbujuk tinimbang sampeyan! Sampeyan bisa uga nawakake nyedhiyakake referensi lan afiliasi karo konten lan materi kanggo mbantu produk sampeyan luwih laris. Kemungkinan apik banget amarga wis duwe akses menyang target pamirsa. Dheweke bakal komunikasi karo wong-wong mau kanthi cara sing luwih asli lan asli supaya sampeyan bisa nindakake karo iklan.

referralcandy waca program kanca

Apa wae sing gampang banget diimplementasikake mung sawetara sing bisa ningkatake pertumbuhan sampeyan kanthi cepet ing taun 2019. Wenehake tembakan lan tweak supaya cocog karo target target lan target sampeyan. Kajaba iku, coba Beamer minangka cara sing gampang banget kanggo ningkatake keterlibatan ing situs sampeyan uga komunikasi karo calon sisipan lan pelanggan saiki.

Mlebu kanggo Beamer

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.