Ngembangake Wacan Sampeyan

Apa sampeyan blogger perusahaan utawa duwe blog dhewe, salah sawijining faktor tuwuh blog sampeyan gumantung karo kemampuan sampeyan nggayuh pembaca anyar sing ora ngerti blog sampeyan. Aku nindakake iki kanthi pirang-pirang teknik… supaya pentinge yaiku:

  1. Ngomentari blog liyane, utamane yen ana ing industri sing padha. Aku nemokake dheweke liwat Lansiran Google, Blogsearch ing Google, Lan Technorati.
  2. Aku nerbitake feed RSS sandi ing akeh situs kaya aku, kalebu situs liyane lan sosial jaringan.
  3. Aku ndaftar kanggo saben situs web 2.0 sing bisa dakgawe lan priksa manawa alamat blog lan alamat feed RSSku diisi ing profilku.
  4. Aku nggunakke fitur kabar otomatis kanggo Twitter (sanajan frustrasi menehi kabar yen aku ngirim maneh postingan sing sadurunge diterbitake).
  5. Aku ngomong ing acara daerah sabisa-bisa.
  6. Aku menehi alamat blog ing kertu bisnis kanggo kabeh wong sing aku ketemu!
  7. Aku ndhukung blogosfer kanthi masang plugin gratis lan pribadi kanggo Folks digunakake.
  8. Aku uga nyoba nyelehake sawetara tautan menyang situs liyane, kayata Knol lan Wikipedia liyane.

Pungkasan, aku dadi sukarela nulis kiriman tamu nalika ditawani lan aku ora nate nolak kesempatan kanggo nulis situs web gedhe nalika dijaluk, tanpa preduli ganti rugi!

Udakara sewulan kepungkur, aku dikontak karo Kebun Binatang Bakat kanggo nulis kolom saben wulan ing Media Sosial lan Pemasaran kanggo situs kasebut. Dasawarsa kepungkur, Zoo Talent misuwur dadi salah sawijining agensi rekrutmen perdana kanggo perusahaan ing industri pariwara. Ing tembung:

Nalika dot-com dadi titik-bom, TalentZoo.com saya gedhe. Saiki dadi basis data online ing ngendi perusahaan pemasaran lan komunikasi bisa ndeleng luwih saka 100,000 resume saka wong anyar menyang profesional. Iki minangka papan sing golek gaweyan golek kesempatan kerja. Lan TalentZoo.com nggawe inovasi, kaya nambah konten sing kudu diwaca ing warta industri, tren, saran karir uga papan pesen lan podcast kanggo narik luwih akeh wong sing golek gaweyan.

Artikel pertamane kudu diterbitake dina Rebo iki! Aku ngarep-arep resepsi artikel kasebut (petunjuk: industri / teknologi anyar sing saiki njeblug supaya para Pemasar bisa nggunakake lan ngotomatisasi). Aku uga ngarep-arep bisa nggayuh pamirsa anyar liwat Zoo Talent! Ora ana sangsi manawa sawetara pamaca bakal mbukak blogku.

3 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ringkesan gedhe. Matur nuwun kanggo tips. # 3 pancen cukup mangan, mula kudu nggarap # 7. Kudu duwe ide sing anyar. Matur nuwun maneh

  3. 3

    Aku nerbitake sawetara publikasi offline, kalebu 8 koran mingguan ing saindenging negara. Ora langsung mengaruhi pamaca blog, nanging nambah luwih akeh pamaca (sing luwih saka 30,000 saben minggu).

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.