15 Cara Ngembangake Dhaptar Pemasaran Email Sampeyan

Wutah, tuwuh, tuwuh… kabeh wong kepengin entuk penggemar anyar, pandherek anyar, pengunjung anyar, anyar .. anyar .. anyar. Kepiye pengunjung sing wis ana? Apa sing sampeyan lakoni kanggo nambah kesempatan supaya dheweke luwih cedhak nindakake bisnis? Kita dhewe wis nggawe kesalahan… meksa golek luwih apik, promosi, lan tambah akeh sosial. Asil kasebut mesthi luwih akeh pengunjung situs nanging ora luwih akeh penghasilan ing hilir. Tuwuh dhaftar email sampeyan kudu dadi strategi utama kanggo strategi online sampeyan.

Ing sawetara taun kepungkur, fokus kita sejatine ora nyambung karo penggemar lan pengikut lan pindhah menyang medium - utamane pemasaran email. Dhaptar kita terus berkembang lan ana ing a terhormat 100,000 pelanggan. Suwene suwene wektu suwene sepuluh taun bisa tekan titik kasebut, nanging tanpa mangu-mangu, investasi paling apik sing wis digawe. Nalika ngirim email, dadi penghasilan langsung kanggo kita utawa langsung menyang perusahaan sing dibahas. Bubar iki, Shel Israel lan Robert Scoble ngucapake matur nuwun marang aku babagan lonjakan sing dideleng ing penjualan bukune nalika buletin mingguan wis entek.


Tuwuh dhaftar email sampeyan beda banget karo nambah penggemar utawa pengikut. Duwe Pengunjung menehi sampeyan akses langsung menyang kothak mlebu minangka tandha kapercayan utama. Kepercayaan sing ora kena dilecehke, nanging kudu dijaga. Yen sampeyan ngupayakake nggawa wong-wong menyang situs sampeyan lan ora duwe sarana lengganan, sampeyan mung ninggalake dhuwit kanggo perusahaan sampeyan. Nalika wong bali menyang situs sampeyan bola-bali, dheweke bakal langganan nalika ngira ana regane ing lengganan.

Tuwuh dhaftar email sampeyan uga mbutuhake kerja keras. Panyedhiya layanan email dadi kuciwo nalika menehi hasil karo perusahaan sing nambah dhaptar kanthi cepet amarga wedi yen ora bisa ngirim. Kita wis perang karo sawetara vendor amarga dheweke pengin matesi kemampuan kanggo nambah dhaptar. Dheweke nganggep sampeyan spammer nalika sampeyan ngimpor sawetara ewu pelanggan - dudu sampeyan mung milih pilihan ing webinar sing sampeyan tambahake.

getresponseMangkene sawetara ide babagan dhaptar lan retensi saka GetResponse sing bakal mbantu sampeyan entuk asil sing paling apik saka kabeh kegiatan pemasaran email. GetResponse duwe 15% diskon umur yen sampeyan mlebu karo tautan afiliasi. Dheweke duwe atusan template hebat lan antarmuka solid rock sing gampang digunakake sapa wae.

  1. Nyedhiyakake Nilai - Saben minggu, kita nuduhake kiriman paling anyar lan pesen unik kanggo para pelanggan. Kadhangkala diskon, kadang mung sawetara saran kuat sing bisa digunakake para pamirsa. Tujuan kita yaiku supaya saben pelanggan nemokake regane ing saben email sing dikirim.
  2. Formulir Langganan - Ora apik, nanging dropdown ing situs iki entuk luwih saka 150 pelanggan anyar saben wulan! Kita uga duwe kaca langganan. Kita uga wis nyoba formulir popping ing tengah layar lan duwe asil apik - nanging aku isih ngerti babagan interupsi.
  3. Sign-Up Sosial - Tambah formulir dhaptar menyang kaca Facebook lan wenehi kesempatan kanggo para penggemar lan pandherek ndaftar saben-saben. Kita nyoba nyurung ing kana udakara saben wulan.
  4. Gampangake - Aja njaluk ton lapangan ... alamat email lan jeneng iku wiwitan banget. Yen wong milih tawaran liyane, sampeyan bisa njaluk informasi tambahan. Ndhaptar email sampeyan ora padha karo wong sing pengin bisnis karo sampeyan, mung bakal nyedhaki sampeyan. Aja medeni dheweke!
  5. Kebijakan Privasi - Supaya para pamiarsa ngerti manawa dheweke yakin yen sampeyan ora bakal nuduhake informasi marang wong liya. Cara paling gampang kanggo nindakake iki yaiku nyiyapake kaca web Kebijakan Privasi lan menehi link ing ngisor iki formulir pilihan sampeyan. Yen sampeyan ora ngerti carane nulis, ana sawetara sing apik Generator Kebijakan Privasi nyambung.
  6. samples - Ayo wong ndeleng conto newsletter sampeyan! Kita asring nerbitake link menyang buletin pungkasan nalika meksa wong liya langganan liwat media sosial. Nalika ndeleng, dheweke bakal ngerti apa sing diarepake lan dheweke milih.
  7. arsip - Duwe perpustakaan online saka buletin lan artikel sing kepungkur apik banget lan migunani kanggo para pengunjung lan nggawe kapercayan sampeyan minangka panguwasa. Kajaba iku, yen artikel sampeyan ditulis kanthi teknik SEO sing apik, bisa nambah lalu lintas menyang situs web liwat posisi mesin telusuran sing ditingkatake.
  8. Nduwe Penawaran - Yen salah sawijining sponsor duwe diskon utawa hadiah, kita bakal nggunakake kanggo mbujuk wong sing milih newsletter sabanjure kanggo njupuk keuntungan saka tawaran kasebut. Nyedhiyakake tunjangan kasebut bakal nggawe para pelanggan uga milih!
  9. Tembung Tutuk - nawakake link ing email sampeyan supaya pelanggan bisa nuduhake newsletter karo jaringan. Tutuk minangka cara sing kuat kanggo nambah pelanggan!
  10. Nuduhake Konten Sampeyan - nuduhake konten sampeyan karo outlet liyane minangka cara sing apik kanggo narik kawigaten pamirsa menyang dhaptar pemasaran email. Wong-wong mesthi pengin nuduhake konten sing apik - menehi, lan menehi link berlangganan supaya bisa mlebu luwih akeh!
  11. Ndaftar - duwe tombol langganan ora mung penting ing situs sampeyan, nanging sejatine penting ing email sampeyan amarga diterusake menyang wong liya. Priksa manawa sampeyan duwe tombol signup ing saben newsletter sing metu!
  12. Ngonversi Liyane - Nalika wong ndaftar ing kaca kebangkrutan, tambah komentar, utawa gabung karo sampeyan ing endi wae situs sampeyan, apa sampeyan menehi sarana kanggo milih dhaptar pemasaran email? Sampeyan kudu!
  13. Testimoni - Kalebu testimoni ing kaca langganan lan remet. Iki penting banget. Sijine siji utawa loro testimoni kuat saka pelanggan sing wareg ing kaca remet sampeyan. Kanggo nambah kapercayan, entuk ijin nggunakake jeneng pelanggan, lokasi lan / utawa url (Aja nggunakake 'Bob K, FL').
  14. Blog kanthi religius - Blogging minangka cara sing apik kanggo komunikasi karo prospek lan calon pelanggan, lan nggawe sinergi sing apik karo pemasaran email sampeyan. Priksa manawa kalebu formulir dhaptar buletin ing saben kaca ing blog sampeyan.

Tip paling gedhe # 15 wis dadi pemain paling gedhe. Bisa karo organisasi liyane kanggo nawakake lengganan sampeyan. Nalika nggarap webinar karo klien, kita nawakake langganan nalika registrasi. Nalika pidato ing sawijining acara, kita menehi kesempatan marang para warga supaya langsung mlebu slide. Malah nawakake kemampuan kanggo SMS langganan liwat SMS - iku cara paling apik kanggo milih wong sing milih!

2 Komentar

  1. 1

    pemasaran email minangka salah sawijining cara kanggo nindakake pemasaran langsung lan ngoleksi prospek lan pelanggan ing saindenging jagad. Iki minangka cara sing efektif kanggo nambah pasar

  2. 2

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.