Lalu Lintas Relatif, Aku Wis Cukup

eyeballsLalu lintas saya akeh. Kabeh wong kayane kepengin banget nyedhiyakake kontene menyang papan lan telusuran sing bisa ditindakake. Kanggo bisnis, pancen keren entuk pengakuan nasional utawa regional sing entuk minat ing perusahaan sampeyan. Apa lalu lintas sing pas?

Makarya ing industri Koran menehi tampilan apik kanggo nguber bola mata liyane. Akeh koran sing terus diskon (lan mudhun nilai) koran kanggo njaga tarif pariwara sing saya dhuwur kanthi pamirsa sing saya gedhe. Iki dadi luwih abot - kayata ngitung jumlah pamaca ing salinan koran sing dicolong (ya, diidini dening Biro Audit Sirkulasi).

Pamaca Kula Ajeg

Pamiarsa ing situsku ngalami surga, nanging cukup stabil. Sajrone seminggu, aku rata-rata udakara ewu pembaca kanthi langsung, udakara rong ewu RSS lan 100+ liyane liwat email. Amarga kasunyatane aku nulis akeh babagan Indianapolis lan topik pemasaran online sing sempit - bareng karo aku dadi toko paralel wong siji - aku bangga karo statistik kasebut.

Secara regional, blog iki nyedhiyakake akeh paparan kanggo aku. Aku percaya yen aku dihormati banget amarga kerja keras sing wis rampung, ing blog uga perusahaan mbantu. Aku entuk akeh undhangan kanggo kopi lan rapat - dadi akeh sing asring ora kasedhiya lan kadang-kadang nesu karo wong-wong sing nyoba nggayuh aku. Aku uga entuk cukup akeh keterlibatan ngomongake kanthi serius kanggo 'nyetel' pidato lan ngapikake pangiriman.

The nomer saka eyeballs sing njupuk blogku ngluwihi sumber daya sing kudu dakkirim saben panjaluk. Aku ora bisa mbayangake pamaca sing tikel lan apa sing bisa nyebabake uripku. Aku wis kerja banget pirang-pirang jam lan rumangsa ora ngentekake wektu sing akeh kanggo kulawarga kaya sing dakkarepake.

Nalika ndeleng babagan carane perusahaan bakal nambah volume pembaca lan lalu lintas, sampeyan kudu takon dhewe, "Pira cukupe?". Kepiye yen sampeyan maca tikel kaping pindho? Pira maneh petunjuk sing bakal dilebokake ing pipa sampeyan? Apa bisnise bisa ngatasi? Akeh bisnis sing ora siyap ngukur. Wong liya pancen cocog karo cukup lalu lintas kanggo mbayar karyawan lan pamilik kanthi gaji sing jujur.

Ora mesthi babagan bola mata liyane, kadang mung ing bola mata tengen. Pemimpin sing relevan yaiku sing penting.

3 Komentar

  1. 1

    Aku kira mesthi gumantung karo jinis situs sing sampeyan lakoni. Kanggo aku, luwih akeh lalu lintas padha karo penghasilan. Dheweke gegandhengan langsung.

    Yen sampeyan duwe 4 utawa 5 titik iklan sing mbukak pariwara CPM, bisa uga tegese ana $ 300 utawa $ 400 ing kanthong sampeyan saben dinane .. tikel tuku 365 iki .. lan sampeyan entuk jumlah sing cukup 🙂

    • 2

      Pancen bener, Geeks! Blogku minangka salah sawijining blog 'hibrida' sing kalebu publikasi lan merek pribadi kanggo konsultasi lan pidato. Yen mung minangka publikasi, mesthine bakal meksa amplop nyoba nyoba supaya akeh pamaca bisa uga.

  2. 3

    Kepiye carane menehi kritik babagan relevansi? Aku ora njaluk supaya flippant babar pisan, btw.

    Maksudku… kepiye? Sampeyan bisa ndeleng saka endi sawetara petunjuk ... yaiku wiwitan. Sampeyan bisa ndeleng nalika komentar wong… titik data liyane. Sampeyan bisa milih volume email sing bisa "sambungake" utawa ngomong… .nanging faktor liyane apa sing sampeyan gunakake kanggo ngadili para pamiarsa?

    Pungkasane, 1000, 2000, 10,000 lsp. Kepiye sampeyan ngerti manawa "SHAZAM" sampeyan padhang kaya Seth Godin? Luwih akeh wong sing ngerti Paris Hilton tinimbang Angelica Huston, nanging aku ngerti sing pengin dakdeleng ing film.

    Aku ngelingi mesin-mesin lawas sing biasa sampeyan deleng ing bar "Genggeman ing kene kanggo ndeleng pacangan sampeyan apa?" ... kabeh wong ngerti yen mung cara nyolong 50 sen, nanging kanthi cukup minuman keras, masarakat bakal padha baris nganti nggunakake mesin.

    Iki minangka pitakon sing pengin dikandhani kabeh wong, lan ora ana mesin sing bisa menehi hak, mula kepengin banget alesan lan aku nyoba ora mrana kanthi gaweyan dhewe ing blog.

    Regards,

    Wrich

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.