Tuwuh: Mbangun Dashboard Pemasaran Internet Ultimate

tuwuh laptop dashboard

Kita seneng banget karo indikator kinerja visual. Saiki, kita ngotomatisasi laporan eksekutif saben wulan menyang klien lan, ing kantor, kita duwe layar gedhe sing nuduhake dashboard real-time kabeh indikator kinerja kunci pemasaran internet klien. Iki minangka alat sing apik banget - supaya kita ngerti klien sing entuk asil sing unggul lan sing endi sing duwe kesempatan kanggo dandan.

Nalika saiki digunakake Geckoboard, ana sawetara watesan sing lagi ditindakake nalika terus nyetel dashboard, ngoptimalake, lan nambah klien. Geckoboard duwe pilihan akeh widget sing gampang ditambah lan diatur menyang dashboard. Nanging, iki ora bisa dikustomisasi - kanthi winates, opsi kode hard.

tuwuh nawakake dasbor sing bisa dikustomisasi kanthi sawetara kaluwihan:

  • Sizing - Saben widget bisa ukuran ngluwihi dimensi sing gampang.
  • Overlays - Tinimbang sumber independen ing saben widget, sampeyan bisa overlay macem-macem sumber data. Dadi bayangake konversi lan penghasilan sing ditumpuk ing ndhuwur lalu lintas mbayar situs web!
  • Sumber Data - Yen widget kalengan ora cukup, sampeyan uga bisa nambah sumber data dhewe kanthi nyambung menyang sumber data online lan menehi grafik output nggunakake widget Grow.

Kita mikir kanthi serius kanggo ngembangake adat dashboard pemasaran internet kanggo saben klien lan banjur ngilangi pelaporan kabeh. Nalika mbutuhake sawetara gaweyan supaya kita ngrampungake transisi, sejatine bakal ana penghematan biaya kanggo mindhah klien arah kasebut. Lan ora prelu nglaporake - saiki kita bakal duwe kabeh data kanthi wektu nyata.

Sajrone obrolan karo wakil Tumbuh, bisa uga tandha bakal teka ing platform kasebut. Iki bakal dadi masalah ing transisi kita. Bayangake yen dikabari babagan lonjakan lalu lintas utawa penurunan prospek!

tuwuh-dashboard

tuwuh minangka cara paling gampang kanggo ngakses data lan nggambarake ing papan skor nyata. Yen kinerja bisnis diukur bisa ditingkatake. Lan tim sing ngerti skor, main kanggo menang!

Integrasi saiki kalebu Act-on, Amazon Redshift, Amazon S3, Appraisal, Asana, Box, CSV, Custom Rest API, Channel Advisor, Database Connector, Dropbox, Facebook, Facebook Ads, Freshbooks, FTP / SFTP File access, Github, Google Adwords , Google Analytics, Google Spreadsheets, Harvest, HP Vertica, Infusionsoft, Insidesales.com, Instagram, Magento, Mailchimp, Marketo, Mixpanel, MongoDB, Mysql, Netsuite, NuoDB, Oracle, PostgreSQL, Quickbooks Online, Shopify, Shipstation, Salesforce, SQL server, Sugar CRM, Teamwork, Twitter, Vertica Database, Xero, Youtube, Zoho Books, Zoho CRM, penjual Amazon tengah, Amazon S3, Hubspot, Recurly, lan Relate IQ. Microsoft Dynamics CRM bakal enggal teka.

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.