Rong Cara sing Efektif banget kanggo Ngembangake Dhaptar Email Sampeyan

wit dhuwit

Kita kanthi agresif ngembangake program buletin email lan aku kudu ngakoni ... Aku nambah wong menyang Martech Zone newsletter saben dina. Kasunyatane, kita wis meh dadi 3,000 pelanggan sawetara wulan kepungkur! Luwih penting, lalu lintas kasebut terus nggawe pelanggan bali menyang blog lan pengiklan lan sponsor. Yen sampeyan ora duwe program email kanggo nyekel wong-wong mau lan bali menyang situs, blog utawa merek… sampeyan bakal kelangan akeh calon pelanggan.

Rong cara paling cepet kanggo nambah dhaptar buletin pemasaran yaiku:

  1. Nambahake saben kontak sing relevan sing wis tekan kita liwat situs utawa email. Iki uga kalebu profesional hubungan masarakat sing ngubungi kita kanggo ngirim ide postingan blog (udakara saben jam).
  2. Nambahake kabeh wong ing jaringanku - saka buku alamat lan uga LinkedIn. Menarik, aku entuk sawetara flack saka wong sing bisa ngirim email sing ditambahake udakara 6 wulan kepungkur… nanging dheweke sejatine ora nambah email menyang folder Junk, dheweke mung entuk akeh, ngundang aku jeneng kanthi online, banjur lunga (matur nuwun sanget ).

loga newsletter3Bisa digunakake kanthi apik, muga-muga aku duwe cara otomatis supaya bisa digunakake. Muga-muga aku duwe alat sing ngasilake kabeh email mlebu lan kanthi otomatis nambah wong kasebut ing dhaptar buletin. Cukup menarik, aku weruh GetResponse wis nambah integrasi sing padha karo iki ing platform email. Ing sisih tengen kabeh sumber sing bisa digunakake pengguna GetResponse menyang pelanggan.

Yen pelanggan anyar nampa email lan ora seneng? Ora kuwatir - mung bisa langganan. Iki minangka praktik sing ditampa ing industri… nanging ora mesthi menehi saran. Yen sampeyan ngira iki nggegirisi (kaya profesional profesional sing bisa ngirim email), aku ora preduli. Aku loro nambah newsletter, nambah lalu lintas menyang situs lan isih tetep mbukak tarif klik lan klik. Uga, aku terus duwe rasio keluhan 0% lan tarif langganan 0.41% ing buletin pungkasan sing dakkirim.

Kunci kanggo kabeh iki, mesthi, loro-kali:

  1. The kualitas konten ing buletin kita. Pancen cocog. Wayahe tepat wektu. Lan informatif lan dirancang kanthi profesional. Email paling anyar iki malah promosi acara. Ora mung aku ora nampa keluhan tunggal, sawetara wong dikonversi!
  2. The volume pelanggan anyar Aku nambah saben minggu iku sithik banget. Aku ora mbuwang 10,000 pelanggan sing 'ditemokake' ing dhaptar buletin ... Aku nambah 20 nganti 50 pelanggan saben minggu ... babagan volume sing padha karo newsletter sing biasane ditambahake.

Pancen ngowahi kabeh sikapku babagan pemasaran email. Aku ora duwe pilihan dobel maneh lan nambahake saben email sing wis dakubungi kanthi profesional. Malah nggawe aku kepengin weruh apa wayahe entuk dhaptar profesional pemasaran. Yen aku nglakoni, aku bakal kirim layang undhangan supaya ora mbebayani tumrap dhaptarku.

Aku ora yakin kenapa saben vendor email ora nambah iki ing koleksi alat. Kudos kanggo GetResponse… Kayane aku dadi dhaptar asli. Katon padha maju game.

3 Komentar

  1. 1

    Iki minangka ide sing kandel banget! Nanging sisih liyane - yen saben kontak profesional aku wis nambahake menyang buletin tanpa takon / menehi idin - aku bakal nesu banget.

    Tambahake - topik sampeyan - konten sampeyan minangka sing disenengi umume wong. Aku ora mikir saran iki bisa ditrapake kanggo kabeh industri.

  2. 3

    Doug, asring aku mung maca tulisan ing maca RSS, nanging sing iki cukup apik banget kanggo mandheg lan menehi komentar. Aku setuju 100% lan lara amarga email nazi nyoba nggawe produke angel nalika kabeh media liyane wis integral.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.