GroupSolver: Leverage AI lan NLP Ing Riset Pasar

GroupSolver

Yen sampeyan wis nate nggawe survey lan ngarep-arep bisa nemokake temuan kuantitatif lan kualitatif saka wangsulan, sampeyan bakal ngerti sebabe angel menehi pitakon. Verbiage, struktur, lan grammar sing sampeyan takon bisa nyebabake asil sing bakal nyasarake riset.

Minangka manajer produk, aku asring nemoni perkara kasebut karo klompok fokus. Yen aku nyoba antarmuka panganggo anyar, njaluk saran bisa nggawe antarmuka dadi antarmuka nyoba kanggo nemokake sing salah… sanajan kasunyatane bisa uga dirancang kanthi apik. Yen aku takon apa ana sing angel utawa ana sing ilang, pangguna bakal langsung golek masalah… sing bisa uga ora ana.

Nanging, kita mung njaluk pangguna supaya njupuk tindakan lan banjur njabarake kepiye tumindak kasebut. Nalika ngilangi bias apa wae, butuh analisis post kanggo ngukur asil dadi asumsi kualitas utawa rekomendasi. Asil kasebut asring isih ana guess paling… Dudu a kesimpulan sing sah statistik.

Cara Ngolah Bahasa Alamiah lan Sinau Mesin

Sawetara pemahaman sing paling sugih lan paling transformatif teka saka takon kanthi mbukak. Apa minangka conto sing sampurna. Nanging wangsulan kanggo kok dudu tanggapan angka, binar, utawa opsi… mula angel entuk asil kuantitatif lan kualitatif sing sampeyan butuhake saka takon babagan pertanyaan terbuka kanggo nuntun keputusan bisnis.

Kanthi matur nuwun, pangolahan basa alam (NLP) lan learning machine (ML) bisa ngatasi masalah kasebut! Kanthi nggabungake pembelajaran mesin karo intelijen, GroupSolver minangka platform teknologi riset pasar sing nggunakake intelijen buatan kanggo takon lan nggabungake kualitatif uga pitakon kuantitatif ing survey online.

Ringkesan GroupSolver

GroupSolver cocog ing antarane platform sing bisa ditindakake, kayata Survey Monkey lan Google Surveys, lan perusahaan riset layanan lengkap, kayata McKinsey & Company lan Accenture.

Apa sing mbedakake GroupSolver yaiku pendekatan kanggo ngolah jawaban basa alam, nggunakake:

  • Kepinteran Akeh - Para responden mangsuli pitakon terbuka kanthi tembunge dhewe, banjur padha kerja bareng. 
  • machine Learning - Wangsulan saka pitakon mbukak kanthi diproses kanthi algoritma sing dinamis lan kalibrasi dhewe. 
  • Statistik Lanjut - platform validasi jawaban basa alam lan ngitung wawasan kualitatif.

Piranti GroupSolver Kalebu

  • Jawaban Bukak AI ™ - Kanthi nggabungake pembelajaran mesin kanthi intelijen, GroupSolver kanthi otomatis ngatur lan ngetung wangsulan sing mbukak. Ora perlu latihan data, ora moderat manungsa, lan ora perlu kode teks bebas.
  • IdeaCluster ™ - IdeaCluster nuduhake korélasi ing antarane jawaban terbuka kanthi terbuka. Cukup migunani nalika nggawe pelanggan utawa nyritakake babagan merek. Bener - GroupSolver mbebasake model korélasi lan regresi saka hubungan eksklusif karo data kuantitatif.
  • IntelliSegment ™ - IntelliSegment minangka alat segmentasi cerdas sing bisa mbantu sampeyan ngerti kepiye wangsulane pitakon terbuka kanggo segmen responden tartamtu. Kaya golek crita ing tumpukan jerami.
  • IdeaCloud ™ - IdeaCloud minangka presentasi sing kompak lan prioritas kanggo jawaban sing paling didukung kanggo pitakonan sing mbukak. Fon sing luwih gedhe nuduhake jawaban kanthi dhukungan sing luwih dhuwur ing antarane para responden. Fon sing luwih cilik kanggo… uga, wangsulan sing durung rampung.
  • Solusi Konsensus ™ - Solusi Konsensus minangka seperangkat wangsulan sing paling didhukung sing ana gandhengane kanthi positif. Iki nuduhake wangsulan sing apik lan dadi kesepakatan konsensus ing antarane para responden.
  • Wangsulan pilihan - Kejaba dadi roti lan riset riset survey, jawaban kanggo pitakon pilihan bisa uga migunani kanggo nggawe segmen responden kanggo wawasan sing luwih akeh. Kita tetep tetep dianyari lan dianyari kanthi nyata.
  • Importer Data - Yen sampeyan wis nglumpukake informasi babagan responden, sampeyan bisa ngunggah menyang dashboard. Gunakake kanggo motong data GroupSolver utawa nggawe segmen responden anyar.
  • Manajer Wangsulan - Watch carane responden njawab pitakon sampeyan kanthi nyata. Klompok lan validasi kanthi klik tombol. Kita dipercaya mesin, nanging data kadang-kadang butuh sentuhan manungsa sing alus.
  • Pangundhuh Data - Ekspor data mentah kanggo analisis luwih lanjut karo piranti lunak statistik standar kayata SPSS, R, utawa Excel.

Dasbor visual GroupSolver ngidini pangguna ndeleng lan nggarap wawasan. Data diproses lan dianyari nalika dikoleksi, mula sampeyan bisa pratinjau asil kapan wae.

Nyuwun Demo Groupsolver

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.