GROU.PS: Nggawe Jaringan Sosial Sampeyan dhewe

logo klompok

UPDATE: Katon yen laporan penting masalah wis dilaporake ing GROU.PS. Matur suwun marang salah sawijining pamaca sing wis menehi perhatian.

If you're looking to launch your own niche social network for customers or a specific community, your options are to spend a lot of money on development or you could utilize any number of social network platforms that are already on the market. You can download and install an open source social networking platform Lovd By Less or Elgg, utawa sampeyan bisa nggunakake solusi host kaya Ning, Spruz, GO sosial or GROU.PS.

GROU.PS is a social groupware platform that allows people to come together and form interactive communities around a shared interest or affiliation. The functionality of any online group is limited only by the members' collective imagination and ambition. The GROU.PS platform is used to create a wide variety of community sites, including online gaming forums, e-learning classrooms, fan clubs, charity fundraising campaigns, college alumni societies, and event planning portals.

GROU.PS entuk sawetara pers sawetara taun kepungkur nalika dheweke dibangun importir Ning. Ning wis pindah menyang model sing mbayar, mula GROU.PS nggawe proses sederhana kanggo ngimpor kabeh kegiatan lan obyek saka conto Ning sampeyan menyang jaringan GROU.PS sing anyar. GROU.PS duwe fitur sing kuat.

klompok mlebu

Fitur kaya sing kacathet ing Kaca Ngarep GROU.PS

  • Persiyapan Instan - Supaya gampang digunakake, sampeyan bakal siyap lan mlaku sajrone 5 menit. Banjur, sampeyan bisa miwiti ngundang wong supaya gabung karo komunitas anyar sampeyan.
  • 70+ Cithakan - Kita duwe template kanggo kabeh wong. Ngatur tampilan klompok nganggo antarmuka sing ramah pangguna. Utawa, tliti luwih jero nganggo CSS lan akses backend lengkap.
  • 15+ Aplikasi - Sistem plug and play. Aplikasi kita kalebu Forum, Blog, Wiki, Foto, Video, Dana, lan liya-liyane. Gunakake mung sawetara sing sampeyan butuhake, utawa kabeh. Terserah sampeyan.
  • Integrated -Kelompok umum bisa nerbitake kiriman lan kegiyatan sing dipilih langsung menyang Twitter lan Facebook kanggo entuk ekspos lan lalu lintas maksimal.
  • Umum utawa Pribadi - Sampeyan bisa ngidini tampilan kabeh jagad lan kontribusi ing grup, utawa matesi akses menyang sawetara sing dipilih. Gawe campuran privasi sing cocog kanggo sampeyan.
  • Moderate - Sampeyan milih sapa sing bisa menehi kontribusi, nggawe, lan ngedit konten. Pilih level otorisasi kanggo anggota sampeyan.
  • monetization – Prestige isn't the only reward your group can bring. You can also generate revenue using our tools, or raise money for a cause using our built-in Funds app. Sell tickets, create paid membership programs, etc.
  • API – You're not limited to just the tools we've already built for you. You can use our APIs to access 3rd party tools and add your own customized functionality to suit your group’s unique needs.
  • Dhukungan fanatik - Lan yen sampeyan butuh pitulung, bisa tekan kapan wae. Kita setya marang sukses sampeyan, lan kita bakal nglampahi wektu kanggo mbutuhake kepuasan sampeyan.

Rencana kalebu $ 2.95 saben wulan nganti $ 29.95 saben wulan!

6 Komentar

  1. 1

    Apa mupangate nggawe jaringan sosial sing beda ing njaba jaringan sing wis ana? Aku gabung karo akeh Grup LinkedIn utawa Grup Facebook, nanging ora ana jaringan sosial pribadi.

    Apa mupangat kanggo para pemasar nggunakake sistem sing kapisah?

    • 2

      Hai @andrewkkirk: disqus! Umume jaringan sing ana saiki cukup winates ing opsi sing bisa diwenehake kanggo komunitas sampeyan… elinga, fokuse yaiku ing penghasilan dhewe - dudu komunitas sampeyan. Yen sampeyan duwe komunitas pangembangan, umpamane, sampeyan bisa duwe repositori kode, perpustakaan video lan ton add-on liyane sing ora bisa diakses ing grup kasebut. Ing njaba bisnis, aku dadi komunitas ing http://www.navyvets.com lan platform ngidini kita 'nduwe' konten, entuk dolar pariwara, lan saiki berkembang dadi nirlaba. Aku ora bisa ngrampungake karo klompok sing ana gandhengane!

  2. 4
  3. 6

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.