GroupHigh: Riset lan Lacak Jangkauan Blogger Sampeyan

Grup Dhuwur

Wujude Chris Abraham nulis babagan solusi menjangkau blogger sing diarani GroupHigh. Grup DhuwurPlatform online nyedhiyakake kabeh elemen sing dibutuhake kanggo nggayuh blogger.

GroupHigh ngidini sampeyan nemokake blogger kanthi gampang kanggo kampanye penjangkauan liwat antarmuka pencarian lan panyaringan blog wektu nyata. Data kalebu topik, lokalisasi, informasi blog, akun sosial, data penggemar lan pengikut, panguwasa telusuran organik (saka Moz) lan statistik lalu lintas saka Compete.com lan Alexa. Platform kasebut ngidini pangguna nemokake, nglacak lan malah milih blog ing kampanye. Sampeyan uga bisa nggawe dhaptar blogger kanthi ngimpor URL saka spreadsheet.

Integrasi lalu lintas kalebu pengunjung blog saben wulan, tampilan kaca, lan kaca-saben-kunjungan. Uga, sampeyan bakal bisa ndeleng metrik kanggo keterlibatan sosial ing Twitter, Facebook, Youtube, Google+, LinkedIn, Pinterest, lan Instagram uga pengaruh para blogger ing saben saluran media sosial.

 

Platform Pemasaran Influencer GrupHigh

Komponen manajemen hubungan GroupHigh nggawe gampang nggawe hubungan anyar, njaga hubungan sing wis ana, nglacak sesambetan kasebut, lan kolaborasi minangka tim ing upaya penjangkauan sampeyan:

  • Lacak Email - Deleng nalika pungkasan komunikasi karo blogger sampeyan.
  • Cathetan Kontak - Pribadhi komunikasi kanthi nyimpen informasi kontak ing kontak blogger.
  • Kolaborasi Multi-Anggota - Deleng lan atur riwayat kegiyatan ing kabeh tim utawa sawetara departemen.
  • Pangeling-eling - Kanthi rutin tutul karo blogger sampeyan lan lacak interaksi iki.
  • Nemtokake Blogger - Makarya minangka tim? Temtokake blogger menyang anggota tim kanggo nggawe siji kontak lan ngilangi risiko akeh wong sing nggawe blogger sing padha.

Deleng lan goleki kiriman blog sing anyar tanpa ninggalake aplikasi GroupHigh. Posting Target Target supaya nalika teka wektu sampeyan bisa milih kiriman tartamtu. Dadi ngerti kepiye blog wis nggarap program pemasaran ing jaman mbiyen kanthi ndeleng manawa dheweke njupuk postingan tamu utawa melu review produk utawa hadiah. Sampeyan uga bisa menehi bookmark blog lan postingan saka endi wae menyang salah sawijining dhaptar GroupHigh.

Nganyari Anyar kalebu:

  • Rencana Sasi Wulan
  • Kapabilitas telusuran sing kuat ing pirang-pirang yuta influencer, blogger lan outlet Media.
  • Discovery Backlink ing kabeh postingan
  • Panelusuran konten ing 80 yuta kiriman
  • Ngimpor dhaptar url kanggo riset cepet
  • Nyaring lokasi
  • Keterlibatan ing Instagram, Youtube lan Twitter
  • Liwat 45 Metrik kanggo ditampilake lan disaring ing dhaptar
  • Nyaring liwat 24 jinis media liyane
  • Ngowahi informasi kontak lan kontak sing luwih kuat kanggo kabeh cathetan
  • Metrik keterlibatan konten, pelacakan lan pelaporan
  • Cakupan jagad saindhenging 26 basa

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.