Alur: Tiket Bantuan kanggo Tim Dhukungan

helpdesk

Yen sampeyan minangka tim sales inbound, tim dhukungan pelanggan, utawa malah agensi sing sampeyan kenal kanthi cepet kepiye prospek lan panjaluk pelanggan bisa ilang ing gelombang surel sing ditampa saben wong kanthi online. Kudu ana cara sing luwih apik kanggo nglumpukake, milih, lan nglacak kabeh panjaluk sing mbukak menyang perusahaan sampeyan. Piranti lunak mejo pitulung diwiwiti lan mbantu tim sampeyan fokus marang responsif lan layanan pelanggan.

Fitur Sistem Tiket Dhukungan Online Groove

  • Tiket kanggo Tim - Temtokake tiket menyang anggota tim utawa klompok tartamtu. Tambah cathetan pribadi sing mung sampeyan lan tim sing bisa ndeleng. Takon, menehi saran, utawa maneh pesen saka anggota tim anyar sadurunge dikirim. Deleng persis kedadeyan ing Groove kanthi nyata. Sampeyan bakal ngerti kapan tiket ditugasake, rampung, dibukak maneh, utawa dirating.
  • Info pelanggan rinci - Ora ana maneh mburu tiket lawas kanggo ndeleng apa sing diomongake pelanggan. Akses riwayat riwayat dhukungan saka pelanggan kanthi siji klik.
  • Piranti Produktif - Simpen jawaban kanggo pitakonan umum, lan lebokake kanthi klik menyang pesen apa wae. Gawe label khusus kanggo ngatur tiket utawa menehi tag kanggo referensi mbesuk nggunakake sistem apa wae sing paling cocog kanggo sampeyan. Gunakake aturan kanggo otomatis cara nangani tiket. Contone, wenehi tiket menyang anggota tim adhedhasar saka asale, utawa pesen gendera sing kalebu tembung kasebut urgent.
  • email - Sistem tiket alangan Groove katon lan rasane kaya email kanggo para pelanggan. Pelanggan ora bakal kudu mbukak liwat sistem login liyane utawa ngrujuk nomer tiket kanggo njaluk pitulung.
  • Media sosial - Deleng lan tanggapi postingan tembok Tweet lan Facebook sing nyebutake merek sampeyan, lan kanthi gampang ngowahi kiriman sosial dadi tiket dhukungan.
  • Lacak dhukungan telpon - Log cathetan rinci babagan obrolan telpon sing bisa disimpen minangka tiket, mula bakal ditampilake ing sejarah pelanggan lan sampeyan bisa ngrujuk kapan wae.
  • Rating Kepuasan - Ayo pelanggan menehi rating balesan lan menehi saran.
  • Base kawruh - Mbantu pelanggan online mbantu awake dhewe nganggo basis ilmu.

Integrasi Tiket Dhukungan Alur

  • widget - Widget dhukungan Groove njamin manawa para pelanggan mesthi ngerti cara berhubungan, lan bisa disesuaikan supaya bisa dirasakake kaya bagean saka situs sampeyan.
  • API - Gunakake kita API kanggo narik data pelanggan saka CMS internal, aplikasi tagihan, utawa piranti lunak pihak katelu liyane, lan delengen ing profil pelanggan ing jejere tiket apa wae.
  • Live Chat - Integrasi rong langkah SnapEngage utawa Olark kanggo ngobrol karo Groove lan ndhukung pelanggan kanthi nyata.
  • CRM - Link Alur menyang Highrise, Batchbook, Nimble, Zoho utawa Capsule lan entuk akses gampang menyang informasi pelanggan sing jero saka CRM sampeyan, bisa dideleng ing jejere saben tiket. Yen ora cukup, dheweke bakal menehi integrasi karo Zapier.
  • email - MailChimp, Monitor Kampanye, lan integrasi Kontak Konstan.
  • slack - integrasi langsung menyang platform komunikasi tim sampeyan.

Groove minangka sistem mbayar saben sampeyan bisa nambah lan mbusak pelanggan saka akun sampeyan, mbayar $ 15 saben pangguna saben wulan.

Miwiti Uji Coba Gratis 30 dina

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.