Platform Layanan Konten GRM: Nggawa Intelijen kanggo Proses Bisnis Sampeyan

Platform Manajemen Konten Enterprise (ECM) terus ningkatake penawarane, ora mung dadi repositori dokumen, nanging nyatane nyedhiyakake intelijen kanggo proses bisnis. Platform Layanan Konten GRM (CSP) luwih saka sistem manajemen dokumen. Iki minangka solusi supaya dokumen sing bisa dituduhake bisa digawe banjur alur kerja bisnis bisa dioptimalake. CSP GRM ngidini a sistem manajemen konten (CMS) kanggo nggabungake analytics data, pembelajaran mesin, data capture cerdas, lan piranti lunak DMS kanggo ngatur dokumen, pelacakan versi, fitur keamanan teknologi tinggi, intuisi manajemen proses bisnis (BPM) lan Piranti Lunak Manajemen Alur Kerja (WMS).

Iku akronim 3-huruf!

Fitur Platform Layanan Konten GRM kalebu:

  • Otomatis lan Streamline Proses - Tugas bisnis saben dina kaya pesanan tuku utawa pamrosesan klaim asring manual, gampang telat lan kesalahan, lan asring nggawe masalah luwih gedhe nalika gagal. Kanthi layanan konten GRM, sampeyan bisa kanthi otomatis ngotomatisasi lan nglancarake proses kasebut. CSP kita nglacak kabeh kegiatan pangguna lan revisi dokumen nalika dikolaborasi kanthi real-time, lan kanthi proaktif nambah kemajuan menyang ngrampungake tugas kritis.
  • Sistem Manajemen Konten Perusahaan - platform layanan konten minangka sistem manajemen konten perusahaan sing didhukung AI sing ngekstrak lan ngolah data sing ora terstruktur, sanajan saka sistem warisan, lan nambah proses bisnis. Kita wis kliwat teken elektronik. Iki CSP sing dirancang kanggo optimalisasi proses bisnis terus-terusan lan akses langsung, sanajan ing piranti seluler.
  • Dokumen Lifecyle Manajemen - GRM nawakake kabeh layanan manajemen dokumen sing bisa ngeterake lan ngowahi file kertas dadi dokumen digital, ngekstrak data, ngelasake data, lan nggawe siap kolaborasi ing proses bisnis perusahaan sampeyan. Sing biyen mbutuhake wektu pirang-pirang jam saiki wis rampung sawetara detik. Nalika sampeyan wis ngatur proses alur kerja, yakin kabeh cathetan sampeyan wis aman digawe ing gudang panyimpenan dokumen cloud utawa ing fasilitas panyimpenan dokumen kertas offsite, bisa diakses kapan sampeyan butuh.

GRM kuat, adhedhasar awan platform layanan konten (CSP) minangka sistem sing lincah lan bisa diukur saka sawetara alat lan kapabilitas sing mbantu bisnis ngontrol data - ngatur lan nggunakake kanthi efisien lan efektif. Antarane kapabilitas kasebut yaiku Actionable Analytics, fungsi analitik prediktif sing nyedhiyakake wawasan wektu nyata supaya pangguna bisa langsung ngenali masalah lan peluang potensial, lan nangani kanthi proaktif.

Babagan GRM

Manajemen Informasi GRM minangka panyedhiya utama sistem manajemen informasi. Platform layanan konten berbasis cloud GRM sing kuat dadi pusat solusi digital sing diwenehake GRM marang para klien. Nglayani macem-macem industri kayata kesehatan, pamrentah, hukum, keuangan lan sumber daya manungsa, GRM nyedhiyakake layanan klien kayata konversi digital, solusi panangkepan data canggih, sistem manajemen dokumen, otomatisasi alur kerja, pengarsipan data warisan, kepatuhan lan pamrentahan, bisnis manajemen proses lan kapabilitas analitik canggih, uga layanan panyimpenan dokumen, pemindaian, lan rekaman fisik kanthi lengkap.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.