GrexIt: Repository Pengetahuan kanggo Email Aplikasi Google

screenshot grexit
Wacan: <1 menit

Grexit minangka piranti lunak minangka aplikasi layanan sing dibangun Aplikasi Google sing ngidini perusahaan nggawe gudang ilmu. Email isih dadi sarana komunikasi utama liwat web… lan akeh ilmu perusahaan disimpen ing pesen sing dikirim lan ditampa menyang vendor, pelanggan lan prospek.

Grexit nawakake fitur ing ngisor iki:

  • Repository Email sing Dituduhake - indeks email sing bisa dituduhake lan ditelusuri sing dituduhake.
  • Label sing Dituduhake ing Gmail - app nyedhiyakake integrasi sederhana karo klien email adhedhasar web Google Apps.
  • Integrasi Aplikasi Google - Register lan integrasi langsung liwat Google Apps.
  • Aturan Fetch Email - Nggawe Aturan Fetch kanggo label Gmail kanggo nggawe GrexIt narik kabeh obrolan email nganggo label kasebut.
  • Aturan Akses - Kontrol akses grained sing apik kanggo email ing GrexIt liwat tag.

Pengungkapan: GrexItu nyedhiyakake Link Afiliasi khusus kanggo nglacak dhaptar saka postingan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.