Warta Gedhe! Ora Ana Sing Ngerti Sapa Sampeyan!

Patronpath wis akeh! Thanks kanggo sawetara karya luar biasa saka staf Dhukungan Sales, Sales lan utamane CEO - Patronpath saiki lagi siyap. Nalika aku mikir babagan Piranti Lunak minangka Layanan, ora ana conto sing luwih gedhe tinimbang nindakake online kanggo industri layanan panganan.

I diwiwiti karo Patronpath ing wulan Agustus taun iki. Pakaryan kasebut wis nantang. Tim pangembangan kudu ngatasi sawetara tugas sing angel banget nanging terus dikirim. Uga, ana tantangan ing ngganti sawetara paradigma ing industri restoran.

Kita ngluncurake integrasi karo sawetara vendor POS kanthi bebarengan liwat framework POS sing dibangun taun kepungkur. Kita wis ngrampungake integrasi Call Center Enterprise. Minggu iki, kita nyoba Antarmuka Panganggo anyar sing bakal dadi game changer ing industri. Kita ora mandheg - kita nyepetake! Kita nyewa Manajer Akun sing pertama.

Kita sejatine duwe mitra sing makarya bareng lan ngladeni klien saka saindenging negara lan ing saindenging jagad. Kanggo nglacak proyek, kita nggunakake kombinasi basecamp (ya, Basecamp IKI) lan Aplikasi Google kanggo Bisnis Cilik.

Nalika nggunakake Outlook internal kanggo email, kita wis ngluncurake tanggalan bareng kanggo nglacak implementasine klien. Kita nggunakake Google Docs kanggo nuduhake lan kolaborasi ing dokumen lan spreadsheet. Iki entuk bathi tinimbang ngirim spreadsheet liwat email lan nyoba supaya kabeh dianyari.

Aplikasi Google

Dokumen Google minangka kombinasi wiki lan Microsoft Office kabeh dadi siji. Sampeyan bisa milih wong saka njero domain utawa njaba domain kanthi level akses lan tampilan lan kolaborasi. Kita ora duwe kurang saka 10 perusahaan sing duwe akses menyang macem-macem dokumen - kanthi audit lan riwayat sejarah saben wong. Iki sumber sing luar biasa sing bakal dakkarepake kanggo perusahaan ukuran apa wae. Sampeyan uga bisa ngobrol teks liwat spreadsheet sampeyan!

Apa sampeyan wis krungu babagan Google Apps?

Dadi… saiki ana warta menarik nalika NPD ngumumake manawa 73% wong ora ngerti manawa Google Docs ana. 94% malah ora ngerti manawa ana suite produktivitas web ing kana. Sawetara wong ing industri desktop kesusu karo bungah - ana sing ngarani matine App Web.

Kanggo sing saka us kalebu ing Software minangka Service a industri, statistik kasebut nggawe eseman ing rai. Mbok malah nyengir lebar. Ora ana sing ngerti yen kita ana ing kene - nanging kita tambah akeh. Kita ora mung tuwuh, nanging saya njeblug.

Ayo ndeleng cara iki kanthi beda.

Apa 73% ujar manawa ngerti babagan Google Documents nanging ora nggunakake? Ora.
Apa 94% ujar manawa ngerti babagan aplikasi produktivitas online nanging ora nggunakake? Ora.

Dheweke ujar manawa dheweke durung nate krungu. Oh bocah lanang!

Yen sampeyan ora ngira iki minangka panggilan kanggo promosi pemasaran lan kesempatan sing luar biasa kanggo tuwuh ... sampeyan bisa uga makarya ing industri piranti lunak desktop. Dudu pati, lahire!

Paralel antarane piranti lunak Produktivitas Office lan piranti lunak liyane minangka aplikasi layanan kasedhiya. Ora ana sing ngerti manawa uga ana ing papan kasebut. Umume restoran lan rantai yakin kudu nggawe sistem dhewe utawa gumantung karo vendor POS. Aku gelem yakin yen 99% industri ora ngerti manawa kita ana.

Kita ngetung!

5 Komentar

  1. 1

    Sarujuk Kayane aneh yen wong nggunakake survey kanggo ngucapake tiwase Office 2.0. Lan elinga yen survey ora ngandhani babagan akeh wong sing nggunakake layanan kasebut, utawa apa sejatine ngirim.

    • 2

      Aku kira ora ana ironi nyatane situs web sing diarani "Microsoft Watch" duwe sudut kiamat lan surem ing survey iki. Lucu banget… apa dheweke wis krungu babagan Live Office?

  2. 3
    • 4
  3. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.