Getih Sang Blogger Minangka Misinformasi SEO Nyebar

Dikirim dening Christina Warren:

Kanggo kita, jinis serangan SEO sing dicethakaké minggu iki mung sawetara langkah saka apa sing ditindakake blogger / situs web saben dina: kanthi sengaja nyoba mesin telusuran game supaya bisa entuk luwih akeh hit ing situs, lan kanthi tambahan, bisa uga golek sawetara dolar ekstra. Kajaba sampeyan nggunakake farmasi link langsung utawa uga begja - pangkat mesin telusuran paling dhuwur ing donya ora bakal entuk mupangate yen konten ora ana.

Siji Serigala Angry

Serigala NesuKiriman lengkap entuk respon sing cukup kuat saka Michael ing Blog SEO Graywolf, sing secara harfiah ujar Christina minangka wong bodho sing ora bisa ngerti apa-apa. Basa kaya ngono rada kuwat, aku ora bakal nyerang pribadi Christina, nanging aku bakal negesake manawa jabatane minangka serangan pribadi tumrap wong-wong kaya aku - sing nggarap blog kita kanthi semangat lan cerdas teknis kanggo narik lan njaga sing paling penting pamaca.

Ngenali teknologi mesin telusuran lan ngoptimalake situs sampeyan ora beda karo riset lalu lintas lan nemokake lokasi sing paling apik kanggo toko sudhut. Sampeyan duwe produk sing apik lan toko sing apik, apa ora cerdas nyelehake toko ing lokasi sing paling apik? Opo iku game kajaba manawa sampeyan nyimpen ing tengah ara-ara samun sing ora ana sing bisa nemokake?

Christina uga katon ora ngerti kabisan Google kanggo nganalisa lan menehi peringkat peringkat kanthi akurat. Sejatine, sampeyan bisa nindakake kabeh game sing dikarepake, nanging yen ora ana sing ngrujuk situs sampeyan, sampeyan ora bakal suwe ing posisi. Popularitas minangka kunci ing web, lan blogger nulungi nggawe popularitas saben wong liya. Aku nggawe atusan telusuran karo Google saben dina, lan arang nemokake kaca kanthi peringkat dhuwur sing ora duwe informasi sing dakgoleki.

Apa Blogging Opportunistik? Pancen!

Yen sampeyan ora njupuk kesempatan saka mesin telusuran, sampeyan mung bodho. Aku ora game sistem kanthi fokus ing struktur kaca, konten, pilihan tembung kunci, lsp. Aku nyedhiyakake karpet abang kanggo Google, Microsoft, lan Yahoo! supaya gampang golek aku lan ngatur konten kanthi bener.

Google nulis resep sing kudu diikuti kabeh situs sing apik. Yen sampeyan ora bisa ngetutake resep, aja sambat yen nedha bengi sampeyan rasane ora kaya yen dibandhingake karo aku. Entuk masak, tindakake pandhuane ... lan njaluk tulung nalika mbutuhake!

6 Komentar

  1. 1

    Doug: Komentar kaya iki, aku bakal bali menyang situs sampeyan. Insightful lan jelas. Sampeyan pancen pas karo analogi kasebut karo toko ing ara-ara samun.

    Pemasaran penting banget nalika perusahaan gedhe nyebar kanthi informasi lan penting kanggo njaluk menyang pelanggan. Ora preduli, sanajan cara kaya spam aku nistha banget…

    Kanthi blog, masarakat cilik entuk cara anyar kanggo ngandhakake kasunyatane lan wong sing ngeculake kekuwatane dadi nesu. Aku mikir mung gejala yen dheweke nganggep bebener liyane tinimbang sing bener, kabeh salah…

    Dheweke bakal duwe awakening sing angel…

  2. 3

    Kayane dakdeleng kaya komentar Christina babagan "game" luwih akeh tinimbang sing nggunakake teknik topi ireng. Dhasar optimalisasi blog / situs yaiku kabeh sing kudu dingerteni para pemasar utawa pungkasane ninggalake "game" kanthi standar ... Aku yakin dheweke paling ora ngerti maneh lan bener babagan konten utawa liya-liyane.

    Nganti kemampuan Google kanggo pangkat kaca kanthi akurat… wis cukup, nanging aku wis nggoleki sing dhaptar paling dhuwur ora ana gandhengane karo telusuran kajaba tembung kunci sing ditampilake ing teks kasebut sok-sok.

    Sanajan aku ngerti banget apa sing sampeyan ucapake Doug, aku mung pengin adil karo Christina. Aku ora mikir yen dheweke iku Total wong bodho

    • 4

      Hi William,

      Mbok sing dadi masalah, William. Christina ora mbedakake masing-masing, dheweke mung nggabungake kabeh blogos lan ujar manawa kita masalah, dudu solusine.

      Mangkene blurb liyane:

      Ana akeh diskusi ing komunitas teknologi, utamane blogosfer babagan nggunakake SEO lan kepiye apik kanggo blogger lan ora mengaruhi para pembaca / panelusur / pangguna biasa. Iki ngapusi.

      SEO ora apik kanggo para pamiarsa lan panelusur? Tenanan Kabeh ngapusi lan blog duwe pengaruh negatif marang asil telusuran? Aku entuk pitulungan saka blog, dudu situs brosur… pitulungan kanggo golek vendor, pangembangan, SEO, pemasaran, teknologi… arang banget aku nemokake materi sing luwih apik ing njaba blogos.

      Aku percaya blog cenderung luwih mbukak, jujur ​​lan imbang tinimbang situs web perusahaan. Mula, masarakat nggatekake banget - lan sabanjure - Google dadi luwih dhuwur. Perusahaan ora seneng iki ... nyatane, dheweke ngremehake amarga bisa meksa mbukak lan miwiti blog dhewe.

      Media biyen mikir bab sing padha, mesthi ngalahake blogosfera lan nyalahake kabeh kasusahan online kanggo para blogger. (Kaya padha nyalahake klasifikasi sing mati ing eBay lan Craigslist). Paling ora, Media Massa dadi pinter, lan saiki blogging!

      Kabeh babagan pasokan lan panjaluk. Aku ngira Christina kabeh salah amarga masarakat nuntut jinis konten iki. Blogger ora masalah. Nglirwakake yaiku.

      PS: Aku ora ngira Christina minangka 'idiot', uga. Aku mikir dheweke ora ngerti babagan telusuran, prilaku online, lan cara nggunakake kanthi bener. Aku ngerti akeh wong kaya Christina!

  3. 5

    Kaya dene kabeh, ana garis sing apik ing antarane sing apik lan sing ora apik (ala). Aku kira kabeh kudu mbedakake, nanging babagan blogosfer saiki angel golek kedadeyan tanpa paling ora ngetrapake sawetara strategi canggih. Yen sampeyan maca blog Matt babagan iki, sampeyan bakal ndeleng pratelan kaya "sampeyan ora kudu nindakake iki utawa iku, nanging yen sampeyan ..." - lol 🙂

  4. 6

    Iki pancen kaya "game" amarga kita kabeh kudu ngurutake play "catch-up" karo tren paling anyar… nanging iki kedadeyan sembarang Bisnis.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.