Wacanku Sabanjure: Pemasaran Gravitasi

pemasaran gravitasi

Sabanjure ing dhaptar maca (sing pancen ditumpukake) yaiku Pemasaran gravitasi.

Wong-wong sing apik ing Wiley ngirimake Buku Pemasaran - mesthine dheweke ngerti manawa aku pengin nyedhot buku Pemasaran. Kanggo sampeyan sing nyingkiri buku bisnis kaya wabah kasebut nanging seneng nyinaoni tumindake manungsa… iku sing dak tresnani babagan buku Pemasaran.

Ana wong sing nate takon marang aku yen aku wis sinau babagan Sosiologi. Dakkira duwe arti ... Aku yakin iki tegese Marketing. Aku ora ngaku ngerti tenan babagan tumindake manungsa, nanging aku seneng amati lan nuduhake apa sing dakwaca.

Pemasaran Gravitasional, Ilmu Pengetahuan Menarik Pelanggan, duwe tutup sing apik, apik banget situs, blog lunyu, lan katrangan sing apik:

Pemasaran Gravitasional nyedhiyakake wirausaha, pamilik bisnis, wong adol, lan profesional pemasaran kanthi cara sederhana kanggo narik pelanggan lan nutup penjualan tanpa kudu nindakake tenaga kerja dodolan manual kaya nelpon, prospek utawa ngemis bisnis.

Ditulis kanggo wong sing pengin dodolan, bathi, pelanggan lan dhuwit ing kanthonge, nanging luwih milih nindakake tanpa tenaga kerja manual, buku iki nerangake prinsip narik pelanggan kanthi alami lan kanthi gampang lan gampang golek dodolan tanpa meksa, ing antarmuka sampeyan, hardsell siasat Iki nggabungake saran praktis adhedhasar cara sing wis dites lan bukti karo babad saka trenches, sales lan pengalaman pemasaran tanpa kabel sing apik.

Aku dudu siji sing apik, nanging ora ngadili buku miturut isine [pinuju]. Kutipan saka panganggit liyane kaya buku kasebut lucu, angel banget, lan ana ing praupan sampeyan. Ora krasa lunyu kaya pariwara ... kayane kaya buku sing bakal dak senengi.

Sampeyan bisa ndownload kutipan Pemasaran Gravitasi ing situs web penulis. Aku bakal nuduhake pendapat babagan buku ing sawetara minggu yen rampung.

2 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku seneng duwe ide supaya pelanggan teka - liwat gravitasi. Iki minangka pendekatan sing paling apik, yen pelanggan yakin yen pengin produke luwih dhisik, dudu sampeyan sing nggunakake produk. Matur suwun kanggo kepala sekolah iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.