Pemasaran Grasshopper

UPDATE: Ing asil ana ing kampanye iki! 4,911% paningkatan lalu lintas saka wulan April nganti Mei; 144,843 tampilan video kanthi 162 komentar; 1,500 tweets; 120 postingan blog sajrone sewulan; Tweet saka Guy Kawasaki, Kevin Rose, lan Jason Calacanis; 7 TV nasional nyebutake.

Bengi iki aku mulih lan nampa FedEx sing ditujokake menyang blogku saka Grasshopper. Penasaran, aku mbukak bungkus lan nemokake paket belalang coklat nyata - saiki kampanye pemasaran!

Grasshoppers

Waca print apik! Paket kasebut banjur ngrujuk pesen saka Belalang kanggo Pengusaha:

Belalang bisa uga ora kaya sing sampeyan pikirake! Sejatine iku sistem telpon virtual terintegrasi (virtual pbx) kanggo perusahaan sampeyan sing kalebu nomer tol, kemampuan nerusake menyang omah, seluler, kantor… lan uga surat swara online kanggo kapabilitas email. Regane beda-beda gumantung karo paket sing sampeyan karepake - nanging regane regane $ 9.95 saben wulan lan udakara nganti $ 199 saben wulan.

Aku nyedhot kampanye pemasaran sing metu saka akeh wong lan iki salah sijine! Aku pengin ngerti luwih lengkap babagan kepiye Grasshopper nemtokake manawa wirausahawan dadi target utama kanggo kampanye iki. Aku uga ngarep-arep ngerti kepiye kampanye bisa sukses. Yen ora ngasilake langsung, mesthine bakal menehi kesadharan menyang Grasshopper!

Sampeyan bakal kepenak ndeleng kepiye layanan kasebut bakal saingan lan tahan Google Voice nalika urip. Katon yen Grasshopper duwe fungsi sing kuat, nanging rega lan kisaran menit bisa diwatesi kanggo sawetara bisnis cilik.

Minangka kanggo belalang sing ditutupi coklat, aku nyoba siji lan uga kanca kulawarga. Rasane kaya coklat ... kanthi krasa seger. Anakku lanang lan wadon ora gelem nyoba.

3 Komentar

  1. 1

    Hai Doug,

    Matur nuwun kanggo nulis sing apik. Seneng sampeyan nampa belalang lan muga-muga sampeyan bisa nyoba.

    Aku pengin nuduhake rong perkara sing sampeyan sebutake. Kaping pisanan, babagan urip. Kita saiki wis ngladeni luwih saka 70,000 wirausahawan (http://grasshopper.com/about) lan terus ningkatake layanan adhedhasar umpan balik. Kapindho, babagan Google Voice. Minangka layanan konsumen, Google Voice pancen hebat. Ing endi bedane Grasshopper, dirancang minangka alat bisnis. Ekstensi kanggo karyawan lan departemen, jadwal nerusake telpon, portal online sing kuat, dhukungan sing bisa dipercaya, lan 24/7 langsung. Intine, ekstensi Grasshopper sampeyan bisa nerusake nomer telpon Google Voice kaya Blackberry, telpon omah, lsp.

    Yen sampeyan pengin nyoba drive layanan, tulung critakake.

    Regards,

    -Siamak

    • 2

      Hai Siamak,

      Matur nuwun kanthi sanget kanggo nanggapi! Aku pancen ngerti manawa ana bedane antarane aplikasi bisnis lan konsumen - maksud sampeyan pancen cocog. Sugeng tuwuh lan sukses. Aku ora yakin bakal menehi perhatian marang aplikasi sampeyan… nanging sawise nggarap sawetara wiwitan, mesthine bakal Grasshopper ing dhaptar aplikasi kanggo dicoba.

      Thanks maneh!
      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.