Tren Desain kanggo 2019: Asimetri, Werna Jarring, lan Proporsi Gedhe

Tren Desain Grafis lan Web kanggo taun 2019

Kita lagi nggarap klien sing wiwit saka bisnis ukuran medium menyang bisnis perusahaan lan salah sawijining strategi utama yaiku desain ulang situs web kanthi grafis - font anyar, skema warna anyar, pola anyar, elemen grafis anyar, lan animasi sing disinkronake karo interaksi pangguna. Kabeh indikator visual kasebut bakal ngewangi pengunjung manawa situse fokus karo perusahaan perusahaan tinimbang sing cilik.

Aku pracaya manawa akeh agensi desain ora kejawab subtleties sing bisa nyebabake pengunjung metu saka situs lan milih pesaing mung amarga situs kasebut "ora rumangsa" pas karo dheweke… kedadeyan saben dina.

Sajrone limang taun kepungkur, Coastal Creative wis riset lan ngeculake template sing apik sing nyorot pangowahan sing dideleng konsumen lan bisnis nalika nerangake elemen desain grafis. Dheweke bubar nerbitake infographic paling anyar kanggo 2018 babagan tren desain - lan iki minangka sorotan:

Ing wektu nalika akeh konvensi diluncurake ing panggung dunia, pamikiran desain saiki lan selera konsumen nggambarake kepinginan kanggo nemokake rasa tertib lan kaendahan ing tengah-tengah kekacauan kasebut. Kreatif Pesisir

Paling taun, Tren desain 2018 yaiku:

  • Unsur interseksi - fonts, bentuk, lan grafis liyane sing saling intersect.
  • Duotone - amarga Spotify wis maju gaya, gambar duotone gaya. Deleng: Tutorial Photoshop Duotone
  • Ilustrasi Retro-Modern - nggabungake ilustrasi gaya anyar karo skema warna retro.
  • Latar Pola - latar mburi ubin sing ora sibuk nanging nyorot grafis fokus.
  • Gradien Berwarna Padhang - warna cerah lan latar mburi gradien bertekstur.
  • Animasi sing Dipikir - animasi subtle sing nggambarake maksud subjek ing video kasebut.
  • Desain Isometrik - Grafis telung dimensi digambar dadi rong dimensi.
  • Desain Split-Page - penyatuan rong perwakilan utawa luwih saka obyek grafis utawa perumpamaan.

Taun iki, sing Tren desain 2019 saka Coastal Creative yaiku:

  • Brutalisme - Brutalisme nolak prinsip dhasar pangguna-pangguna, gampang maca, lan rasa sing enak lan malah seneng karo elemen HTML nostalgia kaya marquees lan kursor sing gedhe banget. Kanthi gambar lan elemen kanthi piksel kanthi sengaja kaya lapisan kaya iklan pop-up, brutalisme bisa uga katon kaya situs web sing ora dimuat kanthi bener. Tren desain digital iki wis dianut minangka "estetika glitch."
  • Gradien Komplek - Gradien lan duotone ora ana ing endi wae ing taun 2019. Gradien nggunakake ilustrasi sing bisa uga rata lan tanpa inspirasi.
  • Geometri Abstrak - Desainer digital nyusun lan numpangake bentuk geometris kanthi cara sing abstrak kanggo nggawe situs sing mung nyenengake. Tren iki ngidini imajinasi pangguna dadi liar lan bisa menehi tandha positivitas, kreativitas, lan keterbukaan.
  • Pola Evolusi - Pola jubin sing kandel lan warna-warni nggawe mbalek maneh, dadi latar mburi lan minangka ilustrasi. Pola sing rame ing pola kasebut bisa ditindakake ing latar mburi putih utawa kanthi unsur harmoni liyane.
  • Ilustrasi manungsa Retro - Tren paling anyar kanggo nggambarake wong nggunakake proporsi sing gedhe banget lan warna sing ora manusiawi kanggo nggawe tokoh sing ora realistis. Apa tampilan luwih kartun utawa cubist, interpretasi kreatif tokoh manungsa bakal muncul ing saindenging web ing taun 2019.
  • Ilustrasi Isometrik - Nggunakake perspektif realistis nanging proporsi sing mokal, ilustrasi isometrik kabukten duwe kekuwatan tetep gedhe ing desain digital.
  • Layout Grid Broken - Ing taun 2019 desainer mikir ing njaba kothak kanthi tata letak situs web sing rusak sing zig, zag, lan tumpang tindih. Yen sampeyan semrawut, sampeyan pancen ora. Sanajan macem-macem elemen bisa uga ora diatur kanthi simetris, tampilan asring uga ora beda-beda.
  • Kolase Modern - Kolase majalah lan koran bisa uga wis dadi jaman mbiyen, nanging kolase multimedia mung dadi populer online.

Mangkene kabeh infographic kanthi conto saben tren desain:

Tren Desain Grafis lan Desain Web kanggo taun 2019

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.