Pandhuan Jargon Desain Grafis

format gambar rgb cmyk

Yen sampeyan jenis pemasar sing bisa ngomongake jargon lan strategi, sampeyan bisa uga kerja saiki akeh. Kita ngomong karo IT, pangembang lan desainer IT ... lan kita asring kudu nerjemahake ing antarane kabeh! Crafted minangka agensi digital pemenang penghargaan sing nggawe infographic sing apik iki kanggo mbantu wong ngerti model warna lan format file.

Kanthi piranti modern sing nduweni macem-macem kerapatan gambar lan format file lan kompresi sing nyediakake kacepetan lan kualitas balancing… penting kanggo para pemasar ngerti lanskap lan bedane.

Jargon Desain Grafis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.