Checker grammar paling apik kanggo blog, email, seluler lan media sosial

Spellcheck Grammarly lan Priksa Grammar

Yen sampeyan wis maca Martech Zone kanggo sawetara wektu, sampeyan ngerti aku bisa nggunakake cukup pitulung ing departemen editorial. Aku ora preduli babagan ejaan lan tata bahasa. Masalahe luwih umum. Wis pirang-pirang taun, aku nulis lan nerbitake artikel kanthi cepet. Dheweke ora ngliwati pirang-pirang langkah persetujuan - diteliti, ditulis, lan diterbitake.

Nanging, iki nyebabake saya isin amarga aku nerbitake sawetara sing ora lucu kaluputan gramatikal liwat taun. Aku uga wis ngobrol karo sawetara panulis kopi babagan ana ing punggawa kanggo mriksa kiriman saben dina. Nanging, aku ora pengin ngenteni nerbitake, mula aku ora bisa nulis. Ora preduli kasunyatan manawa aku ora seneng kepiye saran kasebut ngowahi nada kerjaku. Aku sajujure ngindhari rute panyuntingan. Uga, aku nulis akeh artikel sing perlu kanggo nambah pamrentah basa Inggris.

Pira Kasalahan grammar lan Ejaan sing Wong Nggawe Online?

Aku dudu siji-sijine! Grammar dianalisis luwih saka siji milyar tembung proofread dening aplikasi nulis sing populer suwene setaun. Mangkene sing ditemokake:

Kesalahan saben 100 Tembung

  • Wong nggawe rata-rata 39 kesalahan saben 100 tembung ing kiriman media sosial. Email kalebu 13 kesalahan saben 100 tembung lan postingan blog paling murah kanthi 6.5 kesalahan saben 100 tembung.
  • Wong kaping telu luwih asring nggawe kesalahan ing kiriman media sosial tinimbang karo jinis tulisan online liyane. Aku kira sawetara iki ana gandhengane karo watesan Twitter (ora ana suntingan) lan media sosial sing bisa diajak ngobrol.
  • Manuk awal nulis ing antarane 4:00 esuk nganti 8:00 am nggawe kesalahan 18.2% luwih cilik tinimbang manuk hantu wengi sing nulis udakara jam 10:00 nganti 2:00 esuk. (Uh-oh)

Apa Kesalahan grammar lan Ejaan Paling Topik sing Digawe Wong Online?

  1. Kesalahan Apostrof (kayata, ayo vs. ngidini)
  2. banget vs. Kanggo
  3. Saben dinten vs. Saben Day
  4. ana vs. sing
  5. saka vs. banjur

Sampeyan bisa uga wis ndeleng asil dandan ing wilayah iki, amarga aku wis nandur modal lisensi taunan kanggo Grammarly, layanan sing asring diarani checker grammar paling apik ing donya. Rampung karo ekstensi browser, aku bisa nulis kanthi cepet lan mbenerake kesalahan tanpa nilar editor.

Grammar: Platform Grammar lan Ejaan Priksa Paling Apik

Grammarly minangka layanan sing bisa digunakake nganggo platform utawa piranti lunak apa wae. Mangkene sawetara conto:

  • Editor Grammarly - Penyunting Grammarly apik banget, kanthi mriksa ejaan, cek grammar, cek plagiarisme, rekomendasi pamirsa, cek formalitas, gampang maca, ndeteksi nada, maksud, skor umum, target, saran tembung, penggantian elegan, jumlah tembung, dawa ukara, lan liya-liyane.

Spellcheck lan Grammar Priksa nganggo Grammarly

  • App Desktop Grammarly - Grammarly nduwe aplikasi mandiri sing bisa mbukak ing sistem operasi apa wae. Iki minangka platform adhedhasar web sing bisa njaga gudang kabeh dokumen sampeyan.

App Grammarly kanggo mriksa ejaan, pamriksa grammar, mriksa plagiarisme lan liya-liyane

  • Grammar kanggo iPad - Grammarly nduwe aplikasi mandiri sing bisa mbukak ing iPad.

Grammar kanggo iPad

  • Ekstensi Browser Grammarly - Grammarly duwe ekstensi browser sing hebat. Aku nggunakake ekstensi Safari saiki ing editor 'Gutenberg WordPress saiki ing artikel iki. Kaca web apa wae sing nganggo kolom teks kanthi otomatis ngaktifake Grammarly kanggo mbantu sampeyan. Lan sing paling apik, sampeyan bisa entuk fungsi dhasar kanthi gratis!

Grammar lan Spellcheck kanthi ekstensi browser Grammarly

  • Add-In Kantor Grammarly - Grammarly duwe tambahan kantor kanggo Windows utawa Mac.

Grammarly kanggo Office ing Windows utawa Mac

  • Keyboard Grammar - Yen sampeyan nggunakake piranti seluler, sampeyan bisa nginstal lan nggunakake Keyboard Grammarly kanggo mbantu salinan seluler.

The Grammarly Keyboard-iOS

Android Grammarly Keyboard

  • Bisnis grammar - Apa perusahaan sampeyan duwe pandhuan gaya khusus nalika nulis? Business Grammarly ngidini sampeyan nuntun kabeh wong ing perusahaan sampeyan supaya bisa ngetrapake pandhuan.

Tata bahasa kanggo Bisnis - Pandhuan Gaya Nulis

Miwiti Grammarly Gratis

Cara Priksa Kesalahan grammar lan Ejaan kanthi Tata Bahasa

Nggunakake Grammarly iku gampang. Ing wilayah teks sing sampeyan lakoni, sampeyan bakal weruh masalah ejaan lan grammar sing digarisbawahi. Klik lambang Grammarly banjur tampilake editor sing luwih jero sing nduweni kabeh informasi sing dibutuhake kanggo nambah salinan sampeyan.

Mangkene video sing apik babagan cara kerja Grammarly:

Yen fitur kasebut ora cukup kanggo sampeyan, kepiye babagan email mingguan supaya sampeyan ngerti apa kinerja apik karo pangguna Grammarly liyane? Ya, dheweke ngirim siji! Lan ora, aku ora nuduhake duweke.

Miwiti Grammarly Gratis

Cathetan: Aku nggunakake Grammarly tautan afiliasi sajrone kiriman iki.

2 Komentar

  1. 1

    Aku nyoba saiki. Apa ana fitur sing ngandhani supaya ora nggatekake karakter html ing dokumen? Saiki, nalika nulis kanggo web, aku mung format nalika mbukak lan tata basa pancen pas, apamaneh nalika entuk dhaptar.

    Lan, mengko, kapan arep ndhukung Google Drive?

    Yen ora, apik tenan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.