GrabaChat Nggawe Penghormatan Paling Dhuwur ing Akhir Pekan Startup

Tangkapan layar 2011 04 11 jam 1.48.26 PM

Dina Jumuah, aku nulis postingan ing blog babagan Akhir Pekan Startup. Ing artikel kasebut, aku saranake manawa akeh peserta sing bakal ngalami pengalaman sing beda-beda lan bisa uga:

  • Duwe proyek anyar
  • Duwe bisnis
  • Delengen ide edan sing sampeyan nendhang dadi kasunyatan

Kanggo anggota Tim GrabaChat sing mesthi bener. Produk sing menang yaiku aplikasi obrolan langsung, sing bisa dingerteni luwih lengkap babagan kene: Grabachat . Dheweke wis mulai ngasilake sawetara lan aku ngarep-arep bakal ngrungokake luwih akeh, lan liyane perusahaan diluncurake akhir minggu iki

Muga-muga bisa mbukak paling ora siji acara liyane ing taun iki. Siji-sijine pitakon yaiku apa sampeyan bakal siyap ngrasakake pengalaman ngowahi urip?

2 Komentar

  1. 1

    Aku mung maca crita Fantastic carane sawetara pimpinan saka gerakan Web 2.0 saiki looking ing video minangka media sabanjuré kanggo nelukake. Biaya lan teknologi bandwidth saiki nggawe streaming lan panyimpenan video luwih terjangkau. Apik banget kanggo ndeleng Grabachat ing puncak iki.

  2. 2

    Aku mung maca crita Fantastic carane sawetara pimpinan saka gerakan Web 2.0 saiki looking ing video minangka media sabanjuré kanggo nelukake. Biaya lan teknologi bandwidth saiki nggawe streaming lan panyimpenan video luwih terjangkau. Apik banget kanggo ndeleng Grabachat ing puncak iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.