Graava: Kamera Video Cerdas sing Diowahi Kanthi otomatis

graava

Ing taun 2012 Bruno Gregory ketabrak mobil nalika nunggang sepedhane. Sopir kasebut ninggalake sing katon, nanging Bruno bisa ngenali lan nggawe supir dihukum amarga dheweke duwe kamera sing ngrekam prastawa kasebut. Taun sabanjuré, dheweke duwe ide nggunakake sensor lan sinau mesin kanggo nggawe kamera sing kanthi otomatis mung njupuk kedadeyan sing luwih penting tinimbang ngrekam jam video sing ora perlu, banjur kudu ngrampungake kanggo nyunting wektu-wektu sing penting.

Asile yaiku Graava, kamera definisi tinggi (1080p 30fps) sing kalebu GPS, Wi-Fi, Bluetooth, akselerometer, sensor gyro, 2 mikropon berkualitas tinggi, sensor cahya, sensor gambar, speker lan uga monitor denyut jantung opsional. Kamera tahan banyu lan duwe slot SD mikro lan slot HDMI mikro.

Mangkene visualisasi babagan carane Grava nemtokake video sing bakal disimpen

Lan iki 30 detik paling apik, gabung karo musik liwat aplikasi.

Aplikasi Graava ngidini sampeyan nuduhake video, nggawe serep, ngontrol kamera saka mbatalake, lan ngontrol setelan kamera.

Aplikasi Graava

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.