Check-in Gowalla ing Mouse House

logo gowalla

Wingi Gowalla ngumumake kemitraan karo salah sawijining merek paling gedhe ing planet iki - Walt Disney, Inc. .. Ana akeh wong sing ora precaya karo media sosial - apa maneh aplikasi geo-sosial kaya Gowalla, (Foursquare lan Facebook Places.) Dadi, kenapa kemitraan iki bisa dingerteni?

Kaping pisanan, bisa dingerteni, amarga Gowalla babagan keterlibatan pangguna! Layanan iki, sing app wis diinstal ing iPhone, nggawe gampang check-in ing lokasi ing saindenging kutha lan jagad iki. Minangka pertukaran kanggo nuduhake haunts, tips lan foto favorit sampeyan, sampeyan bakal entuk prangko ing paspor lan barang virtual sing ditinggalake ing lokasi. Iki minangka tumpukan geo-cache, pencarian goleki, lan peta turis - dibungkus dadi siji paket sing apik ilustrasi.

Kanggo Disney Parks, keterlibatan pangguna iki dadi media liyane kanggo nggedhekake keterlibatan sajrone plancongan, nyenengake para tamu lan ngajak supaya bisa njelajah. Ing perjalanan kaping pisanan menyang Walt Disney World, aku tuku paspor EPCOT, sing nggawa aku menyang toko souvenir kanggo kabeh 9 negara ing World Showcase, ing endi aku bisa entuk prangko lan tanda tangan saka anggota pemeran. [Waca ukara pungkasan maneh, para pemasar.] Aku nggawa wong tuwaku menyang 9 toko liyane, kanthi ijol prangko! Iki minangka sebutan paling tuwa saka properti Disney - "kabeh nitih pungkasan ing toko hadiah."

Doug lan aku ngajak supaya pelanggan nggunakake cara sing paling efisien kanggo nggawe pangguna lan ngukur konversi. Ing jagad sing luwih seluler lan digital, kenapa ora nggunakake alat kaya Gowalla? Minangka bagean saka peluncuran kasebut, Disney nyedhiyakake tamu lelungan resor kanthi fitur Gowalla sing nuntun tamu menyang kulo utama (lan toko) ing kabeh taman. Minangka ijol-ijolan, Disney nampa statistik terkenal babagan jumlah papan sing dikunjungi para tamu, tur sing paling populer, taman sing paling akeh lalu lintas lsp. Sawise dikombinasikake karo data demografi tradisional sing dikoleksi Disney kanggo para tamu, dheweke duwe informasi sing akeh, sing bisa digunakake kanggo melu maneh pelanggan lan nggawe konversi sing luwih efisien.

Media pemasaran saya owah, nanging keterlibatan pangguna kudu tetep tetep. Alat apa sing kasedhiya supaya perusahaan bisa miwiti nyoba kanggo nambah keterlibatan lan konversi?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.