Entuk Kasus Senin ... nganggo Iklan?

perancang iklan b2b

Ora akeh banget bisnis sing dakgawe ing ngendi aku ndeleng sipat umum ing segmen pasar, nanging nalika mikir babagan minggu kerja lan kepiye tanggapan pariwara, aku kudu ngakoni manawa riset sing ditindakake Bizo bisa uga ana sawetara prekara.

rencana pengiklan-mingguan

Bizo nerbitake infographic iki wingi, kanthi judhul Perencana Mingguan Pengiklan nuduhake profesional bisnis dina iki, umume, umume menehi reaksi ing iklan online. Bizo uga mriksa limang profesi sing beda banget - kalebu piranti lunak, medis, pertanian, bisnis cilik lan real estate - lan nemokake yen ana dina tartamtu saben industri umume reaksi, ora mung klik, iklan online.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.