GoSquared: Analytics lan Data Real-Time

analitik gosquared

Yen sampeyan durung krungu GoSquared, saiki wis mbukak luwih saka 30,000 situs web! Pasar GoSquared dhewe minangka sing paling gampang, gampang digunakake Analytics tau Dheweke ora mung target visualisasi Analytics data ing level sabanjure, data dhewe duweke sampeyan liwat API sing kuat. GoSquared yakuwi nyedhiyakake kabeh sing dibutuhake ing antarmuka sing intuisi.

gosquared-realtime

Fitur utama Analytics GoSquared:

  • Saiki Dashboard - GoSquared Analytics platform njamin sampeyan bisa ndeleng lunjakan lalu lintas lan ngetokake kedadeyan cepet. GoSquared nuduhake apa sing kedadeyan ing situs sampeyan kanthi real-time.
  • Trends - GoSquared nyedhiyakake metrik kunci ing konteks. Pengunjung, aktif melu wektu ing situs, tingkat bouncing lan liya-liyane.
  • Pengunjung Analytics - Analytics Pengunjung GoSquared ngluwihi grafik lan diagram kanggo nuduhake wong ing situs sampeyan, maca blog lan nggunakake aplikasi sampeyan.
  • Social - GoSquared nduweni integrasi ketat karo jaringan sosial ndhuwur kayata Twitter, Facebook, Pinterest lan uga Dribbble kanggo para desainer.
  • Laporan Saben Dina - GoSquared nyedhiyakake ringkesan kinerja sing dikirim menyang kothak mlebu saben esuk.
  • tim - Nuduhake tim dibangun wiwit dina kaping pisanan. Ngundang kabeh wong ing tim sampeyan nggunakake GoSquared - CEO, pangembang, desainer, lan uga penjualan, saben bisa ngatur pengalaman.
  • engagement - GoSquared ngukur keterlibatan pengunjung kanggo ngerti wektu sing digunakake wong maca, nggulung, ngetik, lan sesambungan karo situs sampeyan, supaya sampeyan bisa ndeleng konten apa sing sejatine digunakake.
  • API pangembang - Nggawe visualisasi data, integrasi pangowahan konten, lan dashboard khusus bisa API GoSquared.

widget gosquared-analytics-widget

GoSquared uga kalebu a plugin WordPress sing diproduksi kanggo download.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.