GoSite: Platform Kabeh-Ing-Siji Kanggo Usaha Kecil Kanggo Digital

GoSite

Integrasi ora gampang banget ing antarane layanan sing dibutuhake bisnis cilik lan platform sing kasedhiya. Kanggo otomatisasi internal lan pengalaman pelanggan sing lancar bisa uga ora dibayar kanggo umume bisnis cilik.

Bisnis cilik butuh fungsionalitas sing paling akeh kalebu platform:

  • situs - situs web sing resik sing dioptimalake kanggo telusuran lokal.
  • Messenger - kemampuan komunikasi kanthi efektif lan gampang kanthi nyata karo prospek.
  • Booking - penjadwalan layanan mandhiri kanthi pembatalan, pangeling, lan kemampuan penjadwal maneh.
  • pembayaran - kemampuan kanggo invoice pelanggan lan dheweke mbayar.
  • reviews - kemampuan kanggo nglumpukake, ngawasi, lan nanggapi ulasan pelanggan.
  • Manajemen Relationship Customer - basis data pelanggan sing bisa digunakake kanthi proaktif kanggo sambungake maneh karo pelanggan.

GoSite

GoSite minangka platform kabeh-ing-siji sing nggawe pelanggan luwih gampang nemokake, pesen, lan mbayar layanan kanthi online. Platform kasebut ora mbutuhake keahlian teknis lan uga dilengkapi aplikasi seluler lan pembayaran. Platform kasebut kalebu:

  • situs - situs web sing responsif kanthi gampang diatur lan dikonfigurasi.

Situs web GoSite kanggo Bisnis Cilik

  • pembayaran - Nampa pembayaran saka Apple Pay, American Express, Visa, Google Pay, MasterCard, Discover… liwat telpon, olahpesen teks, utawa pasuryan.

Pangolahan Pembayaran GoSite

  • Messenger - siji platform kanggo mbalekake wektu lan nambah kepuasan pelanggan. Kalebu olahpesen cepet, tulisan, olahpesen Google My Business, lan tanggepan otomatis.

Pesen Instan GoSite

  • Jadwal - Ngatur slot wektu lan supaya pelanggan kanthi otomatis milih wektu sing cocog kanggo sampeyan. Kalebu jadwal, penjadwal ulang, pembatalan, lan pangeling pesenan liwat email lan SMS.

Penjadwal lan Pesenan Online GoSite

  • Ulasan Pelanggan - njaluk, nanggapi, lan ngatur saran pelanggan kabeh ing sak papan. Iki kalebu Ulasan Google lan Yelp.

Survei Umpan Balik

  • Manajemen Relationship Customer - GoSite duwe pusat kontak terpusat sing integral karo Quickbooks, Outlook, lan Google kanggo solusi manajemen pelanggan sing lancar. Hub Kontak ngidini sampeyan ngirim pesen, janji jadwal maneh, lan ngirim penawaran promosi kanthi klik kaping 1. 

GoSite CRM

  • Direktori Bisnis - kanthi mlebu siji, sampeyan bisa langsung nyambung lan ngontrol bisnis ing luwih saka 70 direktori bisnis online.
  • integrasi - GoSite duwe API lan uga langsung nyambung menyang Google, Facebook, Yelp, Thumbtack, Quickbooks, Google Maps, lan uga Amazon Alexa.
  • Enterprise - GoSite uga duwe macem-macem lokasi perusahaan Kemampuan.

Miwiti Gosite Gratis

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.